Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Proszę o opinię - Norwegia

Czytali temat:
(651 niezalogowanych)
22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
Czy ktoś był ze swoim dzieciaczkiem w Metro Lekoland , ciekawi mnie czy warto się wybrać z 15 miesięcznym dzieckiem czy są jakieś atrakcje dla takich maluszków
www.metrolekeland.no/#/stavanger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Katrina Nowak
(Elizabeta)
Wiking
Hej polecam naprawde warto ,ja chodze tam ze swoim synkiem ,atrakcji jest pelno zarowno dla wiekszych jak i dla mniejszych maluchowpozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magdalena Bogdańska
(ladyinblue)
Początkujący
A ja uważam, że atrakcji dla tak małych dzieci nie ma tam w ogóle. Tego typu miejsca dla dzieci w Stavanger i Sandnes są niestety dla maluszków potrafiących już chodzić i biegać.
Jedyne co mi do głowy przychodzi do LaCapella w Kvadracie Tam znajdzie się coś dla dzieci w każdym wieku, mimo że nie jest to duże miejsce

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Angelika K.
(angelika25098)
Wiking
No mój synuś chodzi od 9 miesiąca życia więc z bieganiem nie ma problemów Byliśmy zobaczyć czy mu się spodoba i nawet miał frajdę dopóki go nie przewróciła dziewczynka, zabawa się skończyła i został nam tylko spacerek Do LaCapella będziemy musieli się wybrać bo też jeszcze tam nie byliśmy
dzięki za propozycję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok