Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2274 niezalogowanych)
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
ustaw sie w kolejce ja byłam pierwsza szukam juz od dłłłługiego czasu aczkolwiek jesli bardzo chcesz odstapie ci miejsce w kolejce mnie dzis wieczorem naszło na sprzatnko został tylko ten nieszczesny trawnik (((
Podlej benzyną i spal, albo poczekaj na śnieg. Zakryje i spokój do wiosny

ba zawsze go zlewałam(raczej tak ogolnie go zlewałam kosiiłam tylko latem jak trawa siegała juz 1 pietra i zasłaniała mi widok z okna ) ... nie benzyna bron boze ) ale teraz własciciele wprowadzili nowa klauzure do kontraktu wynajmu trawik ma byc skoszony raz w tygodniu nie zaleznie od pory roku tylko czekam az mi dowala ze zima mam wziasc łopate i odsniezac podjazd

Ciekawe jak właściciel widzi te odśnieżanie, po tym jak spadnie z metr śniegu

moze przejde na emeryture im komuna odsnieza
taki przykład z zeszlego roku jeden podjazd poł podjazdu odsniezone(sasiadki emerytki traktor z komuny przyjechał i odsniezył i) druga połowa metr sniegu (chcieismy mu normalnie za to zapłacic to on niee nie moge w kontrakcie mam tylko te połowe sasiadki

Podobny przypadek miałem dwa lata temu, ale gość traktorem mi odśnieżył, za małego browarka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
DZIKI napisał:
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
ustaw sie w kolejce ja byłam pierwsza szukam juz od dłłłługiego czasu aczkolwiek jesli bardzo chcesz odstapie ci miejsce w kolejce mnie dzis wieczorem naszło na sprzatnko został tylko ten nieszczesny trawnik (((

ba zawsze go zlewałam(raczej tak ogolnie go zlewałam kosiiłam tylko latem jak trawa siegała juz 1 pietra i zasłaniała mi widok z okna ) ... nie benzyna bron boze ) ale teraz własciciele wprowadzili nowa klauzure do kontraktu wynajmu trawik ma byc skoszony raz w tygodniu nie zaleznie od pory roku tylko czekam az mi dowala ze zima mam wziasc łopate i odsniezac podjazd

taki przykład z zeszlego roku jeden podjazd poł podjazdu odsniezone(sasiadki emerytki traktor z komuny przyjechał i odsniezył i) druga połowa metr sniegu (chcieismy mu normalnie za to zapłacic to on niee nie moge w kontrakcie mam tylko te połowe sasiadki

Podobny przypadek miałem dwa lata temu, ale gość traktorem mi odśnieżył, za małego browarka

szczęściarz
ja chciałam mu zapłacic ale nie chciał koronek dzieki za info teraz wiem z jaka waluta podjechac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:

szczęściarz
ja chciałam mu zapłacic ale nie chciał koronek dzieki za info teraz wiem z jaka waluta podjechac

Muszę zaznaczyć, że wcześniej nie było mnie ponad tydzień, w tym czasie spadło sporo śniegu i później musiała być odwilż. Po powrocie miałem jedną bryłę lodu na pojeździe do garażu. Trochę ciężko byłoby to usunąć ręcznie. Więc zwróciłem się do tego gościa z prośbą, nie odmówił. W ramach podzięki dostał browarka Tu gdzie obecnie mieszkam zrzucamy się z sąsiadami na traktorek (mamy kawałek drogi, która jest prywatna).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ODSWIEZAM BO WCIAZ AKTUALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok