kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
ustaw sie w kolejce ja byłam pierwsza szukam juz od dłłłługiego czasu
aczkolwiek jesli bardzo chcesz odstapie ci miejsce w kolejce mnie dzis wieczorem naszło na sprzatnko został tylko ten nieszczesny trawnik
(((
Podlej benzyną i spal, albo poczekaj na śnieg. Zakryje i spokój do wiosny

ba zawsze go zlewałam(raczej tak ogolnie go zlewałam kosiiłam tylko latem jak trawa siegała juz 1 pietra i zasłaniała mi widok z okna
) ... nie benzyna bron boze
) ale teraz własciciele wprowadzili nowa klauzure do kontraktu wynajmu trawik ma byc skoszony raz w tygodniu nie zaleznie od pory roku
tylko czekam az mi dowala ze zima mam wziasc łopate i odsniezac podjazd 

Ciekawe jak właściciel widzi te odśnieżanie, po tym jak spadnie z metr śniegu

moze przejde na emeryture
im komuna odsnieza
taki przykład z zeszlego roku jeden podjazd poł podjazdu odsniezone(sasiadki emerytki traktor z komuny przyjechał i odsniezył i) druga połowa metr sniegu (chcieismy mu normalnie za to zapłacic to on niee nie moge w kontrakcie mam tylko te połowe sasiadki

Podobny przypadek miałem dwa lata temu, ale gość traktorem mi odśnieżył, za małego browarka
DZIKI napisał:
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
ustaw sie w kolejce ja byłam pierwsza szukam juz od dłłłługiego czasu

Podlej benzyną i spal, albo poczekaj na śnieg. Zakryje i spokój do wiosny

ba zawsze go zlewałam(raczej tak ogolnie go zlewałam kosiiłam tylko latem jak trawa siegała juz 1 pietra i zasłaniała mi widok z okna

Ciekawe jak właściciel widzi te odśnieżanie, po tym jak spadnie z metr śniegu

moze przejde na emeryture

taki przykład z zeszlego roku jeden podjazd poł podjazdu odsniezone(sasiadki emerytki traktor z komuny przyjechał i odsniezył i) druga połowa metr sniegu (chcieismy mu normalnie za to zapłacic to on niee nie moge w kontrakcie mam tylko te połowe sasiadki

Podobny przypadek miałem dwa lata temu, ale gość traktorem mi odśnieżył, za małego browarka