Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

praca Stavanger/Naerbo - Norwegia

Czytali temat:
Adam wa Gocha2709 xxx danielqwerty bibu89 Katarzyna31 burek22 burek22 (3351 niezalogowanych)
13 Posty
Wiking
słuchajcie mam nagraną pracę w sprzątaniu w okolicach Stavanger, 11.02.2012 przyjeżdżam wraz z chłopakiem do Naerbo gdzie będziemy mieszkać. Chłopak będzie szukał pracę na własną rękę..jak oceniacie szanse na znalezienie pracy która dawałaby jakieś zarobki na start?? 4lata doświadczenia w elektryce, z wykształcenia licencjat fizjoterapii. Praca na początek obojętnie na jakim stanowisku...
piszcie
pozdrawiam Monika i Paweł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
jezyk to po 1,po 2 czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Agnieszka Wakuła
(agnieszka_w116)
Nowicjusz
wszyscy tu pisza ze jezyk to podstawa i oczywiscie zgadzam sie ze znajac jezyk jest o wiele latwiej, ale moj maz mowiacy tylko po polsku tez znalaz legalna prace wiec szanse sa. my szukalismy mu pracy 2 miesiace, ale nie jest powiedziane ze wy nie znajdziecie szybciej, tym bardziej ze ktos kto ci nagral sprzatanie najprawdopodobniej ma znajomych...itd
powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Wiking
czy ktoś może mi powiedzieć coś wiecej o tym kopmleksie " Naerlandparken" w Naerbo??!
właśnie tam będziemy mieszkać...chodzi mi o warunki, nie spodziewam sie cudów ale żeby było w miare przyzwoicie
to prawda że nawigacja może mieć problem z wyszukiwaniem Naerbo??
napiszcie coś więcej o tej miejscowości może jest ktoś, kto będzie chciał sie z nami spotkać pogadać któregoś dnia?! pogadać udzielić rad itp

pozdrawiam

Monika i Paweł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Hej znalazłam takie ogłoszenie na forum może Cię zainteresuje.

Region: Rogaland
Miasto: Sandnes
Telefon: 96803392

Praca dla młodych dziewczyn.Więcej informacji pod numerem telefonu 96803392
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Wiking
z chęcią przyjmę jakaś dorywcza pracę, sprzątanie
tylko sobota i niedziela
Stavnger, Naerbo, Sandnes i okolice

piszcie: czajeczka0804@wp.pl
Monika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Wiking
ja mieszkałam w Naerbo , w sumie to taka mała wieś, do Stavanger 50 min pociągiem jakoś tak z tego co pamiętam.
W Naerbo jest firma sprzątająca Jonas Stavnheim Renhold AS, sama tam próbowałam.
Proponuję dać ogłoszenie do gazety Jaerebladet, sprzedawana właśnie w gminie Hå.
Ja dałam przez stronę internetową gazety ogłoszenie, kosztów już nie pamiętam ale na pewno tańsze niż jak dawałam do gazety Aftenbladet Stavanger.
Najlepiej w języku norweskim ;>
Też dobre są ulotki jakbyś zrobiła i trochę poroznosiła w okolicy.
Zwracaj uwagę na to, że na niektórych skrzynkach jest napisane 'Reklame, nei takk', tam nie wolno wrzucać
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok