magdalena_d84 napisał:
kami napisał:
masz corcie swietnie ja mam synka
ma 5 lat mysle ze dobrze mu zrobi kontakt z rodakiem tylko mysle ze ta wycieczka to raczej nie dla dzieci bo z tego co czytałam to bedzie 4godzinny spacer po gore 
moja jest jeszcze młodsza od Twojego synka, bo w grudniu skończy dwa latka...to i problem mam jeszcze większy
chyba że mąż zostanie z nią w domu w co nie wątpię, jeśli miało by to zrobić mi takową przyjemność ze zwiedzania
powiadasz 4godziny, ulala to się zapowiada marsz całodzienny
trzeba będzie wziąć prowiant ze sobą 
no ba własnie robie golonke w kapuscie kiszonej z piffkiem
wiec prowiant sie znajdzie tylko po takiej tułaczce to juz bedzie zimny
wiec zabiore jednak kanapki bo jeszcze te piffko udezy nam do głowki
i bedziemmy sie zataczac a to moze byc niebezpieczne jak tam dojdziemy
wiiec tylko zostało nam ustalic jakis termin Ja sie postaram dowiedziec jutro w pracy jak tam z dojazdem poza sezonem i cos ustalimy jesli bedziecie chcieli
a moze macie jakis znajomych ktozy zostali by z dzidzia i twoj maz posedł by z nami bo moj maz juz sie zapisał na te wycieczke
stwiedzajac ze kierowca by nam sie przydał hahahaha
kami napisał:
masz corcie swietnie ja mam synka

moja jest jeszcze młodsza od Twojego synka, bo w grudniu skończy dwa latka...to i problem mam jeszcze większy

chyba że mąż zostanie z nią w domu w co nie wątpię, jeśli miało by to zrobić mi takową przyjemność ze zwiedzania

powiadasz 4godziny, ulala to się zapowiada marsz całodzienny

no ba własnie robie golonke w kapuscie kiszonej z piffkiem

wiec prowiant sie znajdzie tylko po takiej tułaczce to juz bedzie zimny

wiiec tylko zostało nam ustalic jakis termin Ja sie postaram dowiedziec jutro w pracy jak tam z dojazdem poza sezonem i cos ustalimy jesli bedziecie chcieli
a moze macie jakis znajomych ktozy zostali by z dzidzia i twoj maz posedł by z nami bo moj maz juz sie zapisał na te wycieczke