Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
KRZYSIEK ... Dominika Cieslakowska pawel marcinkowski jarecki jarecki Thug Life Magdalena Zborowska andrzej sowa Marcin Chojecki Monika Kasiorkiewicz Bernard Kowalski Łukasz Ch Damian Pierzga (7700 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
kami napisał:
masz corcie swietnie ja mam synka ma 5 lat mysle ze dobrze mu zrobi kontakt z rodakiem tylko mysle ze ta wycieczka to raczej nie dla dzieci bo z tego co czytałam to bedzie 4godzinny spacer po gore

moja jest jeszcze młodsza od Twojego synka, bo w grudniu skończy dwa latka...to i problem mam jeszcze większy
chyba że mąż zostanie z nią w domu w co nie wątpię, jeśli miało by to zrobić mi takową przyjemność ze zwiedzania
powiadasz 4godziny, ulala to się zapowiada marsz całodzienny trzeba będzie wziąć prowiant ze sobą

no ba własnie robie golonke w kapuscie kiszonej z piffkiem
wiec prowiant sie znajdzie tylko po takiej tułaczce to juz bedzie zimny wiec zabiore jednak kanapki bo jeszcze te piffko udezy nam do głowki i bedziemmy sie zataczac a to moze byc niebezpieczne jak tam dojdziemy
wiiec tylko zostało nam ustalic jakis termin Ja sie postaram dowiedziec jutro w pracy jak tam z dojazdem poza sezonem i cos ustalimy jesli bedziecie chcieli
a moze macie jakis znajomych ktozy zostali by z dzidzia i twoj maz posedł by z nami bo moj maz juz sie zapisał na te wycieczke stwiedzajac ze kierowca by nam sie przydał hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:

tak przy tysiecznym jest nagroda musiałes przeoczyc to bo
głowna nagroda wasy i broda
za 2 miejsce nagroda pocieszenia płyn go golenia

[/quote]

dobre!! a jaka jest nagroda za trzecie i podium???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
nawiązując do wyjazdu to bardzo bym chciała,ale muszę najpierw z moim ślubnym to przedyskutować,bo nie myślałam,że to już teraz byś chciała wyruszyć znajomą mam tutaj akurat niedawno tu przyjechała i tak jakoś kontakt się nawiązał a i ona ma dzieci więc z córką nie miałabym problemu, chyba poza tym mój mąż ma teraz sporo pracy na firmie i prywatnie do grudnia musi się wyrobić z praca po godzinach.....dlatego pierwsze co to muszę z nim to uzgodnić

a kierowca no wiesz, ja mam prawko, jakby co ale przydałby się nam,bo skoro mamy piffko sobie strzelić to nie chce opuścić tej przyjemności i wypijemy je już na szczycie,bo łatwiej będzie nam się z niego sturlać niż wturlać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
kami napisał:

tak przy tysiecznym jest nagroda musiałes przeoczyc to bo
głowna nagroda wasy i broda
za 2 miejsce nagroda pocieszenia płyn go golenia

dobre!! a jaka jest nagroda za trzecie i podium??? [/quote]

niestety premiowane sa tylko 2 pierwsze miejsca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
[quote]magdalena_d84 napisał:
nawiązując do wyjazdu to bardzo bym chciała,ale muszę najpierw z moim ślubnym to przedyskutować,bo nie myślałam,że to już teraz byś chciała wyruszyć znajomą mam tutaj akurat niedawno tu przyjechała i tak jakoś kontakt się nawiązał a i ona ma dzieci więc z córką nie miałabym problemu, chyba poza tym mój mąż ma teraz sporo pracy na firmie i prywatnie do grudnia musi się wyrobić z praca po godzinach.....dlatego pierwsze co to muszę z nim to uzgodnić

a kierowca no wiesz, ja mam prawko, jakby co ale przydałby się nam,bo skoro mamy piffko sobie strzelić to nie chce opuścić tej przyjemności i wypijemy je już na szczycie,bo łatwiej będzie nam się z niego sturlać niż wturlać

ok jak chcesz to mozemy w pozniejszym terminie daj tylko wczesniej znac bo byc moze bede musiała wziasc wolne i znalesc kogos do młodego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkkrzysztof)
Wiking
Sluchajcie, a o jakiej wyciczce wy piszecie?
Bo mam wrazenie ze kazda z was o innej...
Jezeli chodzi o Kongeparken to jest to park rozrywki i miesci sie w Ålgård no i mozna podjechac pod same wejscie.
www.kongeparken.no/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
KRZYSZTOF MY O ZDOBYCIU PULPIT ROCK
choc dziewczyna jak chcecie mozemy sie tez spotkac w kongen parku fajniutkie miejsce i mozna tam z dziecmi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Tomasz Walkowiak
(wau1971)
Nowicjusz
Ta strona pomoże w poznawaniu Norwegii

http://www.turistforeningen.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj