Nie będę się czepiał Tu w Tym temacie pojedynczych osób Które uważają ,że mi dopiekły ...
NIE MAM HUMORU bo znowu zmokłem do suchej nitki i zmarzłem ,że hej....
Tak ogólnie ....
Przez samo to ,że się udzielamy w tym temacie z jakiegokolwiek punktu widzenia , POZYTYWNEGO LUB NIE ...
To Moim zdaniem Pomagamy JEJ ...TEJ AURELII bo temat jest na wierzchu ...i może w końcu ktoś się nad NIĄ zlituje i da jej pracę z mieszkaniem...
TAK przy okazji czy 100 funtów na tydzień to dużo czy mało...?
Oczywiście jest to oficjalne kieszonkowe ... do tego spanie i pełne jedzenie za darmo...
Dla wyjaśnienia ...jest to oferta Norweska dla kobiet norweskich do Anglii jako Aupair trzeba mieć skończone 18lat i biegle znać angielski oraz minimum średnie norweskie wykształcenie , praca legalna na trzy miesiące ....
MAŁO CZY DUŻO ...!?? .
Ponadto pomagamy też i innym chociażby myśleć jak np. niejakiej "asia68" ...dała głos w tej sprawie a jeszcze nie jest w Norge .
A ile Osób to czyta i się nie wypowiada tylko INTENSYWNIE MYŚLĄ , czy aby te teksty to nie o nich samych...!!!
Na zakończenie.... piszmy w tym temacie NAWET i byle co....
TYLKO NIE CZEPIAJMY SIĘ PERSONALNIE OSÓB BIORĄCYCH w tym temacie Udział...poza samym autorem tematu .
BO TO czy ja miałem...mam...lub będę miał ...TO CZY TAMO to tutaj nie pora na takie rozważanie...
Jeżeli KTOŚ niema nic konkretnego TU do pisania a chce zaistnieć , to niech otworzy nowy temat i tam się produkuje ...
A JA gdy uznam ,że warto i INNI TEŻ to może zabierzemy tam głos....