Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3117 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał:
...przecież ANDRZEJ to takie miluskie imie
NO niby i TAK ale jakie" piętno " niesie ze sobą jak się ktoś za bardzo przejmie" rolą".
Zresztą oba są warte siebie z punktu widzenia mistyki i uzupełniają się nawzajem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
asia68 napisał:

okrutny ! Gabriel jesteś okrutny !
OKRUTNE TO JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE ŻYCIE ...

To okrucienstwem zycia zaslaniasz swoje wlasne? To mozna kogos kopnac w dupe i powiedziec "to nie moja wina, to zycie jest okrutne?"

Czasami moglbys sobie odpuscic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telemarek napisał:
...Czasami moglbys sobie odpuscic...
No tak MASZ RACJĘ ...
Przyjemniej jest czytać lukrowane i obłudne teksty , niż gołą i wredną prawdę ...
A później co niektórzy się dziwią ....
No jak to mogło się stać ,że On dał Jej w ryja z pięści i to tak ,że aż się zęby posypały...
Przecież oni byli tacy mili i uczynni ....
Tacy ułożeni ...Tacy tolerancyjni do swoich wzajemnych wyskoków...
No jak to tak mogło się stać...? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Gabrielu mierzysz ludzi swoją miarą.Wolno Ci tylko tak możesz ich mierzyć, w myśl zasady, że każdy sądzi według siebie.
ŻE ON DAŁ JEJ W RYJA AŻ ZĘBY WYPADŁY też czasami się należy. Kobiety potrafią być wredne i perfidne. Myślę, że nie powinno się stosować przemocy fizycznej wobec kobiet, ale znam osobniczki, którym sama chętnie bym przy........ła za to jak traktują swoich partnerów/mężów.
Drażni mnie tylko jedno.Prowokujesz Stary! Prowokujesz , generalizujesz i wchodzisz w stereotypy.
Szanuję Cię jak już to kiedyś napisałam bo lubię ludzi którzy walą" prosto z mostu", ale czasami po prostu strzelasz na oślep.
Myślisz tak : przyjechała pinda do chłopaka, który uchylił jej norweskie niebo,żyła za jego kasę , przywaliła mu rogi., facet się wściekł., wywalił z domu i laska prosi o pomoc .Rozumujesz w kategoriach ojca.(jesteś nim?)
Nie znamy prawdy.Może było inaczej?
Gabrielu czy Ty zostałeś kiedyś zdradzony? Bo takie mam wrażenie. Oczywiście nie odpowiadaj na to pytanie jeśli nie chcesz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Jan63)
Wiking
I tak to jest , zamiast pomocy dziewczynie to tylko poszły głupie domysły . I znów oceniacie zamiast jakaś dziewczyna , kobieta powinna przygarnąć bez głupich dyskusji . A pewnie oni się pogodzą tylko potrzeba czasu .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Jan63 napisał:
...... zamiast jakaś dziewczyna , kobieta powinna przygarnąć bez głupich dyskusji a Ty bys przygarnal jakby to byl facet???no to brawo,brawo....
gdzie mieszkasz,bo mialabym takiego jednego,co na parkingu spi i potrzebuje dachu nad glowa

wszyscy sa w No na emigracji i jezeli nie ma konkretnych propozycji pracy dla tej dziewczyny,mozna jej ewentualnie pomoc w powrocie do domu,jezeli nie ma za co wrocic
i ja sie z taka pomoca zglaszam,ale ew dopiero w grudniu niestety
ponadto nic,bo za duzo mnie kosztowala ostatnia "filantropia" i nie mam najmniejszego zamiaru nikogo przygarniac...

Jan63 napisał:
. A pewnie oni się pogodzą tylko potrzeba czasu .co za bzdury....
dziewczynie jest potrzebna kompleksowa pomoc praca plus mieszkanie,a nie przeczekiwanie katem u kogos czy sie pogodzi z chlopakiem
bo skoro kazal jej sie wyprowadzic nie udzielajac wsparcia,to moze zrobic to poraz drugi,trzeci i dziesiaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
to ja bym sie zalapal na ta prace w grudniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
telemarek napisał:
...Czasami moglbys sobie odpuscic...
No tak MASZ RACJĘ ...
Przyjemniej jest czytać lukrowane i obłudne teksty , niż gołą i wredną prawdę ...
A później co niektórzy się dziwią ....
No jak to mogło się stać ,że On dał Jej w ryja z pięści i to tak ,że aż się zęby posypały...
Przecież oni byli tacy mili i uczynni ....
Tacy ułożeni ...Tacy tolerancyjni do swoich wzajemnych wyskoków...
No jak to tak mogło się stać...? .

A czemu to SWOJA, dosc okrutna, wersje nazywasz PRAWDA? Czyzbys znal ta osobe i jej sytuacje, czy moze zyjesz juz w tak wirtualnym swiecie, ze nie rozrozniasz swoich wyobrazen od rzeczywistosci?

A moze po prostu latwiej jest komus dopiec na forum, niz chociazby sprobowac pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
asia68 napisał:
drętwy remat, drętwa aurelia, drętwy admin i drętwe pierogi.
Obiecuję sobie jedno , jeżeli już będę w No i jeżeli mi się nie ułoży ( typu: stary mnie zdradzi? pracy nie będzie? pogoda do d..y?dziecko się nie aklimatyzuje?) Jeśli nie będę mogła sobie poradzić na miejscu to wyp.....lam tam skąd przyjechałam i gdzie mi źle dzisiaj i obmyślam inny plan na lepsze życie, ale takich postów jak Aurelia pisać nie będę.

z tamim podejsciem napewno dasz rade
trzymam kciuki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
to ja bym sie zalapal na ta prace w grudniujak to bylo do mojego posta,to ja sie zdeklarowalam pomoc jej ew wrocic do Polski jak nie nie bedzie miala za co
ze stala praca ciezko teraz nawet dla rodziny...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok