Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka (3089 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
gama28 napisał:
Ja też byłam dziś w NAV w Hokksund. Wcześniej mój mąż rozmawiał na ten temat z pracownicą, która się jasno wyraziła, że 20 osób bezrobotnych i jest kurs. Dziś szefowa NAV zapytana o tę samą sprawę powiedziała, że 20 osób plus podanie plus oczekiwanie na odpowiedź, która może być TAK lub NIE. Oczywiście jeśli te 20 osób będzie "dupę truć", to jest dużo większa szansa. Oni wiedzą, że w innych miastach NAV zorganizował taki kurs, więc teoretycznie wszyscy potrzebujący mają prawo go mieć, ale w praktyce wygląda to tak, że ona, kierowniczka, nie mogła niczego obiecać w danej chwili, bo to już by ją zobowiązało. Ściemnienie jak zwykle.
Prócz tego znów zgubili moje dokumenty oraz potrzebują więcej czasu, tzn. kilka miesięcy na rozpatrzenie innym moich i męża spraw. Trzeba mieć cierpliwość

weź mi nawet o nich nie mów.szłam dzisiaj i stamtąd i rzucałam mięchem.ale później mój saksbehandler mnie zaskoczył i zadzwonił do mnie o 19. szczena mi opadła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Sylwia xx
(Sylwia25)
Wiking
Czy słyszał ktoś o nauce norweskiego przy salce w kościele w drammen?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
jak bylam tam w lipcu to wisiala kartka ze bedzie kurs od sierpnia ale za 4,4 tys.
Może ktoś chce się przejść ze mną do kommune zapytać o kurs?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
a jakby ten darmowy kurs byl w hokksund to da rade?piszcie ludzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Maciej
(hylak)
Wiking
jak coś to też się piszę. Możecie mieć mnie na uwadze gdy będziecie uderzać coś załatwiać.

Pozdr Maciek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
pytalam jeszcze w navie w drammen ale mowia ze nigdy o czyms takim nie slyszeli.szkoda gadac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marzena Płonka
(mallena1)
Wiking
Witam .Ja też bym się pisała na taki kurs
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
mozemy znalezc pare osob i nauczyciela.to jest do zrobienia i moze nawet nie bedzie drogo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
moze ktos poznal jakiegos fajnego nauczyciela na kursie i moglby sie zapytac czy poprowadzil by kilkuosobowa grupe? ja niestety nie bylam na zadnym kursie w okolicy drammen.zbierzmy sie do kupy, bo kupy nikt nie ruszy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marzena Płonka
(mallena1)
Wiking
Ja mam namiary na podobno fajnego nauczyciela chcę z chłopakiem iść jeśli będę dzwoniła to dam znać może być 3 lub 4 osoby wtedy będzie taniej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok