Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2690 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Pisze jak umiem w Polsce niechodzilem do szkoly poza 2ma pierwszymi klasami podstawowki bo 1997mym rodzice mnie wywiezli ze soba do Norwegii. Prawde pisze taka jaka jest dla mnie przeciez nie twoja albo kogos innego "ulepszona" prawde.

Pisze to co mysle bo nie musze niczego przed nikim udawac (to robie w pracy). Tutaj moge powiedziec dokladnie tak jak mysle bo nic mnie nie krepuje i mam to gdzies co sobie ktos o mnie pomysli

A prawnikiem to ja JESTEM od Maja 2012. A pracuje obecnie jako Førstekonsulent a zostane Juridisk Rådgiver, lecz prawnikiem jestem CALY CZAS juz ponad rok a nie "chce zostac".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:

A prawnikiem to ja JESTEM od Maja 2012. A pracuje obecnie jako Førstekonsulent a zostane Juridisk Rådgiver, lecz prawnikiem jestem CALY CZAS juz ponad rok a nie "chce zostac".

To w takim razie, tym bardziej obstawiam prowokacje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A w jednych z twoich pierwszych postów kiedyś tam pisałem ze 4 lata prawa skaczyles
A do rodziców to sie pewnie do dzis nie odzywasz ze cie do " germancow" wywieźli
Swoja droga dlaczego urodziles sie w NO a mieszkałes do 8- mego
roku życia w PL??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Bylem rok w NHH w Bergen a potem w UiO na prawie i w ciagu 4 lat zrobilem 5cio letnie studia prawa (w jednym roku zrobilem egzaminy z 2ch lat i masteroppgave potem za 60 punktow napisalem w pol roku zeby nadrobic ten rok co bylem na NHH zanim zmienilem na prawo. Bo prawo sie przyda zeby zdobyc odpowiedni kapital a ekonomii mozna sie samemu nauczyc bo nikt nie bedzie wyliczal kwalifikacji na szefa wlasnej firmy jak juz uzbieram kapital Wyjdzie w praktyce czy zostane milionerem (chociaz juz teoretycznie nim bede gdy uzbieram ten kapital na firme) czy pojde z torbami i bede musial znowu pracowac tutaj normalnie)

Do rodzicow sie odzywam odpowiednio tak jak trzeba zeby skorzystac a nie byc juz dluzej pod "kontrola" i moc chlac ile sie chce i robic co sie chce a obecnie jestem 2300 km od Skien i od nich Wiec bardzo skutecznie sie to uklada.

A urodzilem sie w Molde w Norwegii bo moj ojciec byl w 1988 w Høgskolen i Molde zatrudniony wtedy jako wykladowca/naukowiec i po angielsku tam wykladal. A potem rodzice wrocili do Polski gdzie mieszkalem do 1997mego i wtedy matke zaturdnili jako doktorka w Trondheim i pojechali juz na stale i mnie zabrali.

I ja sobie pisze prawde i to co mysle tak jak mysle swobodnie bo mam to gleboko gdzies kto i co sobie o mnie pomysli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jacek Skinder
(Placmistrz)
Wiking
mam pokój do wynajęcia jak jeszcze aktualne...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok