Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

cyfrowy polsat - Norwegia

Czytali temat:
Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) Jakub Ogórek Paczos Mariusz Monikka1 MARLO Mariuszose PIOTR xxx (8071 niezalogowanych)
41 Postów
Tomasz Mroczek
(tomekk89)
Nowicjusz
Witam ma ktos namiary na np serwis zajmujacy sie miedzy inny ustawianiem sygnalu satelitarnego poniewaz mam problem ze znalezieniem sygnalu z polsatu i mysle ze najlepiej jest skozystac z pomocy jakiegos specjalisty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dekoder miales juz w Polsce ustawiony przed przyjazdem tutaj?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
magdalena_d84 napisał:
dekoder miales juz w Polsce ustawiony przed przyjazdem tutaj? Proszę Panią to jest bez znaczenia ,jak skały zasłaniają sygnał .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Vatn2121 napisał:
magdalena_d84 napisał:
dekoder miales juz w Polsce ustawiony przed przyjazdem tutaj? Proszę Panią to jest bez znaczenia ,jak skały zasłaniają sygnał .

To jest forum, mozesz pisac normalnie bez Pani/Pan

wg mnie ma znaczenie, jezeli nie masz zakodowanego dekodera to bedzie ciezko zlapac sygnal...

my sie przeprowadzalismy i dwa razy sami ustawialismy sygn. udalo sie bez problemu.. wiem, ze sa wynalazki wylapujace sygnal, mozna kupic je w sklepach.. o ile sie nie myle to np. biltema... lub monter. Albo poszukac rodaka w okolicach i z jego pomoca to zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
magdalena_d84 napisał:
Vatn2121 napisał:
magdalena_d84 napisał:

wg mnie ma znaczenie, jezeli nie masz zakodowanego dekodera to bedzie ciezko zlapac sygnal...

my sie przeprowadzalismy i dwa razy sami ustawialismy sygn. udalo sie bez problemu.. wiem, ze sa wynalazki wylapujace sygnal, mozna kupic je w sklepach.. o ile sie nie myle to np. biltema... lub monter. Albo poszukac rodaka w okolicach i z jego pomoca to zrobic

Możesz powiedzieć co oznacza zakodowany dekoder? W życiu nie czytałem większej bzdury!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Rzymski82 napisał:
magdalena_d84 napisał:
Vatn2121 napisał:
magdalena_d84 napisał:

Możesz powiedzieć co oznacza zakodowany dekoder? W życiu nie czytałem większej bzdury!

Juz ustawiony dekoder w PL ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Rzymski82 napisał:
magdalena_d84 napisał:
Vatn2121 napisał:
magdalena_d84 napisał:

Juz ustawiony dekoder w PL ....
prosze pani a jak sie ustawia dekoder?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Anders a od kiedy jestesmy na Pan/Pani

ja to zrobilam w PL, podlaczajac sie pod tv gdzie juz odbieral polsat i normalnie instalowalam kanaly na dekoder

i nie czepiac sie o slowka

www.cyfrowypolsat.pl/oferta/telewizja-cy...awienia_fabryczne.cp
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Kobieto ale ty piszesz bzdury. Co ma TV z tym wspólnego?
Podpowiem ci coś. Tutaj chodzi tylko o ustawienie anteny na odpowiedniego satelitę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Anders a od kiedy jestesmy na Pan/Pani

ja to zrobilam w PL, podlaczajac sie pod tv gdzie juz odbieral polsat i normalnie kodowalam kanaly na dekoder

i nie czepiac sie o slowka
a ja mam cyfre +, zamontowałem talerz zadzwoniłem po kolege który ma "n" wpadł do mnie z dekoderem (w ence jest sygnał dźwiękowy)i trwało to może 10min. a dekoder ustawiłem bardzo szybko po prostu postawiłem na szafkę rtv proszę pani
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok