ten gosc agencja niewiem jak to nazwac bo niema nic w necie na ich temat ma kilka ofert wysłalem pod jedna z nich no i wczoraj dostałem sms czy jestem zainteresowany bo potrzebuja 2 osoby wiec napisałem emeil z zapytaniem co to za praca jakie wynagrodzenie itp dostałem odp
Witam
Szukał Pan pracy przez stronę na której było nasze ogłoszenie. Dla klienta z Ålesund (Norwegia) poszukujemy osób do pracy w Norwegii przy produkcji sprzętu wędkarskiego. Praca nie wymaga znajomości języka Norweskiego - wystarczy komunikatywny angielski. Do zadań pracownika należy wsparcie produkcji, montaż, pakowanie, sprzątanie - w zależności od potrzeb.
Firma zajmuje się produkcją wszelkiego typu sprzętu wędkarskiego: kołowrotków, wędek, opakowań, przynęt sztucznych, ubrań, akcesoriów. Praca od 11 marca, firma opłaca bilet lotniczy oraz załatwia zakwaterowanie na pierwszy miesiąc.
Zarobki to około 145 NOK/h netto, praca 5 razy w tygodniu, możliwość pracy w weekendy płatne 150% stawki godzinowej. Szukamy kogoś w 100% zdecydowanego na wyjazd. Jeśli oferta Panu pasuje proszę o kontakt. Pozdrawiam
no i sie zastanawiam czy to nie jakiś ściema niewiem jak to sprawdzic i czy jest sens zaryzykowac