Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krzysztof Ortyl (2946 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
KOrtyl napisał:
Tak na przyszłość jeżeli kogoś interesują dalsze informacje pisze prywatną wiadomość. A imie i nazwisko jest w profilu a jak jesteś na tyle "inteligentną" osobą że tego nie wiesz to przykro mi. A forum jest do wyrażania własnej opinii więc mogę pisać co chcę.a co jeżeli jest 3 Piotrów co prowaqdzą firme budowlaną w Alesund? dlatego było nie pisać w ogóle imienia skoro robisz tajemnice
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(czesio)
Wiking
napisales ze do dziewczyna pracowala i chodzi o maciezynskie a to mozesz napisac co ona robila w firmie budowlanej?
pozdrawiam
czesio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Krzysztof Ortyl
(KOrtyl)
Wiking
A skąd pomysł że chodzi o tą samą firmę? Dobrze nie pasuje i problem to koniec tematu i pracujcie u kogo chcecie tylko później płacz bo ktoś coś zle zrobił i oszukał. Jakby ktoś miał propozycje pracy w takiej firmie np w Alesund mógłby przeczytać forum napisać i by się dowiedział więcej informacji co mogłoby zapobiec nieprzyjemnościom później.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(piotrekoslo23)
Wiking
SKORO TAK OSTRZEGASZ NAPISZESZ CO TA DZIEWCZYNA ROBILA W TEJ FIRMIE ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
KOrtyl napisał:
Tak na przyszłość jeżeli kogoś interesują dalsze informacje pisze prywatną wiadomość. A imie i nazwisko jest w profilu a jak jesteś na tyle "inteligentną" osobą że tego nie wiesz to przykro mi. A forum jest do wyrażania własnej opinii więc mogę pisać co chcę.

Wiesz co jestes bardzo nie grzeczny w stosunku do forumowiczów...oj bardzo...prosisz o rade dostałes prawda? kiedy forumowicze pytaja grzecznie o coś to się unosisz i w dodatku ignorujesz zadane ci pytania,właśnie jak rozkapryszona dziewczyna...ja wiem że masz profil,ale ja wcale nie musze na niego wchodzić bo np mi się nie chce a zreszta na profilu można napisać to co się podoba,wiec nie pisz jakis głupich podtekstów,bo jak widać inteligencja też nie błyszczysz skoro zadajesz takie pytania mieszkajac w Norge...a mam pytanie z ta firma to wyskoczyłes,bo chciałes się przez chwilkę wyzalic tak? a jak emocje opadły i poprawił sie humorek to stwierdziłes,że więcej juz dzis na ten temat pisał nie będziesz,bo humor który wrócił nie może byc od nowa zepsuty i plułes sobie w twarz ze zacząłes te dyskusję,bo zaczął się temat....wiesz co jednak jesteś nie u dacznikiem życiowym jako facet,bo sam nie potrafisz dziewczynie pomóc jednak dobrze myslę,że nie napiszesz nic więcej o tej firmie,bo się boisz o maciezyńskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Krzysztof Ortyl
(KOrtyl)
Wiking
Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Tak na przyszłość jeżeli kogoś interesują dalsze informacje pisze prywatną wiadomość.

a to ciekawe bo jak jestem na roznych forach juz ze 20 lat to nigdzie sie nie spotkalem z zakazem pisania w temacie obowiazkiem odpowiadania na fatalnie sformulowane posty przez PW

A imie i nazwisko jest w profilu a jak jesteś na tyle "inteligentną" osobą że tego nie wiesz to przykro mi.

wystarczy poczytac twoje posty zeby stwierdzic ze nie jestes na tyle godna uwagi osoba zeby szukac informacji o tobie w internecie ,

chyba nigdy nie spotkales sie z inteligencja nawet kolo niej nie lezales

A forum jest do wyrażania własnej opinii więc mogę pisać co chcę.
tak ale nie jest do anonimowego szkalowania innych

chyba ze piszesz tylko zeby pisac i inni maja zakaz komentowania twoich wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Krzysztof Ortyl
(KOrtyl)
Wiking
20 lat na forach? a data urodzenia 02-01-1990. Ciekawe. Druga sprawa ja nikogo anonimowo nie szkaluje.
"chyba nigdy nie spotkales sie z inteligencja nawet kolo niej nie lezales "
Za to Ty jesteś bardzo inteligentną osobą no bo przecież siedzisz na forach już 20 lat. Gratuluje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
naczytales sie gazety wybiorczej iTVN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
KOrtyl napisał:
20 lat na forach? a data urodzenia 02-01-1990. Ciekawe. Druga sprawa ja nikogo anonimowo nie szkaluje.
"chyba nigdy nie spotkales sie z inteligencja nawet kolo niej nie lezales "
Za to Ty jesteś bardzo inteligentną osobą no bo przecież siedzisz na forach już 20 lat. Gratuluje.

a właśnie ze szkalujesz anonimowo...nie podajac do końca informacji...a to że wyczytałeś taki rocznik u patima a nie inny to już raz ci napisałam ze w profilu piszemy co chcemy,wiec widzisz jakiś ty inteligent szpagatowy oj nie grzeczny jestes i to bardzo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok