Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1500 niezalogowanych)
16 Postów
Pawel Nawrot
(domello129)
Wiking
a takie buty z grami , ale jak wezme własnego lapka i xboxa to chyba nie będzie problemu , no z tym nudzeniem to tak słyszałem podobno hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
domello129 napisał:
a takie buty z grami , ale jak wezme własnego lapka i xboxa to chyba nie będzie problemu , no z tym nudzeniem to tak słyszałem podobno hehe

Bo to jest tak ze ludziska przyjeżdżają i nagle sie robią bardzo wyliczeni
A co 6 tyg w PL Norwegia sie bawi
Jesli chcesz sie nie nudzić musisz wydawać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
domello129 napisał:
wezmę xbox-a żeby sie wieczorami nie nudzić , tylko że w Norwegi słyszałem nie mozna się nudzić,

Gdybyś zamiast Xboxa chcał sobie kupić w PL jakieś gry na PC to zwróć uwagę na to czy maja licencję na NO... jakiś czas temu nakupiłem sobie w PL gierek, oryginalnych w pudełeczkach a co... i tu niespodzianka jak to chciałem zainstalować na kompie w domu w STVG. to sie nie dało bo do uruchomienia potrzebna była rejestracja przez STEAM... a tu norweskie IP... i gry się kurzą
...to taka dygresja żeby nie ograniczać się jedynie do Vifona i pasztetu

Sciagnij sobie z darkwareza albo z innego zrodla jeden z wielu programow do zmiany IP i po klopocie.. na przyklad filmy z YT ktore mozna ogladac tylko w PL mozna odpalac juz bedac w norwegii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Tu sobie poczytaj co i ile możesz wziąć, żeby nie było niespodzinek na granicy, że np. ziemniaki sobie wieziesz, hehe toll.no/templates_TAD/Article.aspx?id=14...pslanguage=en#polish
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Pawel Nawrot
(domello129)
Wiking
hej hej panowie na tą wódke to i ja się wproszę i nie ma innej opcji oczywiście ja stawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
oj gama ...bardzo krótki komentarz . zawiodłaś mnie albo zmęczona madamme
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Andre ved mark napisał:
oj gama ...bardzo krótki komentarz . zawiodłaś mnie albo zmęczona madamme

Gama zamiast siedzieć na forum pracuje na pełny etat a w wolnym czasie zajmuje się dziećmi i trenuje 5 razy w tyg. Wole pobiegać niż czytać TO forum, hehe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
...to biegaj stad !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gama28 napisał:
Wole pobiegać niż czytać TO forum, hehe.
słusznie
nie stłuściejesz tak szybko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok