Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nocleg w drammen 18-28 stycznia - Norwegia

Czytali temat:
(2235 niezalogowanych)
31 Postów
Rafał Mroczkowski
(rafalsnk)
Nowicjusz
Czesc.

Jestem chlopakiem w wieku 26 lat i szukam noclegu w drammen w terminie 18-28 stycznia. Przyjezdzam tam na rozmowe kwalifikacyjna ktora mam 22 stycznia no a jesli z niej nic nie wyjdzie planuje odwiedzic kilka konkurencyjnych firm. Z tego co tu obserwuje forum nie jest przyjazne "obcym" ale moze jednak Jest w stanie ktos mi pomoc ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
rafalsnk napisał:
Czesc.

Jestem chlopakiem w wieku 26 lat i szukam noclegu w drammen w terminie 18-28 stycznia. Przyjezdzam tam na rozmowe kwalifikacyjna ktora mam 22 stycznia no a jesli z niej nic nie wyjdzie planuje odwiedzic kilka konkurencyjnych firm. Z tego co tu obserwuje forum nie jest przyjazne "obcym" ale moze jednak Jest w stanie ktos mi pomoc ?

Wystarczy przejrzec twoje posty , by podziekowac za takiego goscia. Dosc tu lokalnych talibow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
rafalsnk napisał:... Z tego co tu obserwuje forum nie jest przyjazne "obcym"
Biedactwo ...
A znasz takie powiedzenie ?
---
"...Jak se pościelesz to i tak się wyśpisz ..." .
---
Przekładając to na twój i innych problem ...
---
Jak się na Tym Forum Zaprezentowałeś , to i tak samo zostałeś Potraktowany ... .
---
Tu nie ma obłudy i dupolizania .
---
Emigracja to nie zabawa , to nieraz bardzo ciężki kawałek chleba .
---
Skoro stać ciebie na przyjazd na rozmowę , to jakiż masz problem by znaleźć Tani HOSTEL w Oslo , Kupić tygodniową przejazdówkę na Komunikację Miejską i być SOBIE SAMEMU PANEM , a nie dziadem .
---
Pamiętaj , że tutejsze rozmowy kwalifikacyjne , mają trochę inny Przebieg niż w Polsce .
---
Tu może paść pytanie gdzie mieszkasz , jak dojechałeś , co wiesz o firmie do której się starasz dołączyć i takie inne przyziemne sprawy ...
---
A ty co powiesz , że śpisz kątem u rodaków na podłodze w sieni i przyszedłeś do firmy na piechotę ? .
Dobra idę spać
MIŁEGO tego NOWEGO ROKU .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Rafał Mroczkowski
(rafalsnk)
Nowicjusz
Nie stac mnie na nawet najtanszy hostel na 10 dni w oslo. Coz... Tak myslalem ze pewnie przesledzicie moja historie postow. Mialem i mam dosc starych wyjadaczy tego forum ktorzy... a zreszta. Nikomu dupy nie lizalem wrecz przeciwnie. Moderatora dalej tu nie ma. Ktos o cos pyta a zaraz paru wyjadaczy z postami >3000 wypisuje swoje madrosci. No nic. Do zobaczenia w Norway.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Siusiak z mudżinem Cie chętnie przyjmą... może nawet do maca na darmowy net sie załapiesz.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
rafalsnk napisał:
Przyjezdzam tam na rozmowe kwalifikacyjna ktora mam 22 stycznia no a jesli z niej nic nie wyjdzie planuje odwiedzic kilka konkurencyjnych firm.
Rozmowe masz raptem jednego dnia, a chcesz u kogos mieszkac 10 dni, bo cie nie stac na hotel.
Wez sobie hotel na 2 dni i po klopocie:
www.drammenhostel.no/?gclid=COTFxZXPy7QCFeN4cAodNhsAwA

Nie wiem jakiej pracy szukasz, ale ja sobie nie wyobrazam, zeby ktos np. przyszedl u mnie do pracy bez wczesniejszego umowienia sie. A jezeli zaklad nie szuka ludzi, to nawet rozmawiac z toba nikt nie bedzie chcial. Jedyne co bedziesz mogl zrobic to zostawic swoje CV u sekretarki.
Rownie dobrze mozesz swoje podanie i CV wyslac, bo prawdopodobnie twoje rozmowy z konkurencja skoncza sie na rozmowach z sekretarkami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Z ciekawosci przejzalem wczesniejsze posty zalozyciela tematu. Kurde, trzba miec tupet, wpierw wyzywac od burakow, a pozniej prosic o darmowy nocleg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Rafał Mroczkowski
(rafalsnk)
Nowicjusz
ELISE - jak ty sobie nie wyobrażasz to nie oznacza że inni sobie nie wyobrażają. Wg. mnie 2 razy bardziej wartościowe jest zostawienie CV osobiście niż elektronicznie a jak już tam będe to chce to wykorzystać.

Karol.Ky - No masz rację, wciąż jednak uważam że niektórzy z tego forum to przysłowiowe buraki. nie zaprzeczysz że lwia część osób z postami >3000 poskradało wszystkie zmysły i piszą i robią na tym forum co chcą. BRAK moderatora, moderatorami tego forum są stare wygi którzy przeważnie piszą do nieczeg nie potrzebne posty. Mój spam był po to aby pokazać że można założyć milion nowych wątków z obraźliwymi tekstami i nikt sobie z tego nic nie robi tak samo jak z postami starych wyjadaczy którzy wręcz przeszkadzają bo są już tak zgnici i znudzeni tym forum.

No i czy ja napisałem że ZA DARMO ? Dziś nie ma nic za DARMO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
rafalsnk napisał:
ELISE - jak ty sobie nie wyobrażasz to nie oznacza że inni sobie nie wyobrażają. Wg. mnie 2 razy bardziej wartościowe jest zostawienie CV osobiście niż elektronicznie a jak już tam będe to chce to wykorzystać.

Karol.Ky - No masz rację, wciąż jednak uważam że niektórzy z tego forum to przysłowiowe buraki. nie zaprzeczysz że lwia część osób z postami >3000 poskradało wszystkie zmysły i piszą i robią na tym forum co chcą. BRAK moderatora, moderatorami tego forum są stare wygi którzy przeważnie piszą do nieczeg nie potrzebne posty. Mój spam był po to aby pokazać że można założyć milion nowych wątków z obraźliwymi tekstami i nikt sobie z tego nic nie robi tak samo jak z postami starych wyjadaczy którzy wręcz przeszkadzają bo są już tak zgnici i znudzeni tym forum.

No i czy ja napisałem że ZA DARMO ? Dziś nie ma nic za DARMO.

Za darmo sa ulotki.
Nie napisales, ze poszukujesz noclegu za oplata.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Rafał Mroczkowski
(rafalsnk)
Nowicjusz
Tak samo jak nie napisałem że za darmo. Więc nie możesz wyciągnąć wniosków ani w jedną ani w drugą stronę.

Dla mnie to oczywiste że za opłatą !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok