Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Ryszard Jedruch Marcin B Mirosław L Tomasz Kacperski Tom Tom (7442 niezalogowanych)
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Razem z mężem uwielbiamy łowić łososie na troling w pobliżu wiosennych wodospadów... to ulubione żerowiska wielu gatunków ryb.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Moge polecić jezioro Hamar, oprócz szczupaków można nałowic ładnych garbusów a dodatkową atrakcją łowiska są potężne pstrągi. Na tym jeziorze wedkowanie jest darmowe nie trzeba wykupować żadnych licencji. Życzę miłych połowówTeż tam się wybierzemy tylko trochę póżniej!Acha i to żadne zboczenie...uwielbiam siedzeć czasami i nic nie robić...oddychać tym cudownym powietrzem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
to mile poczytać kogoś kto siedzi w temacie ,a tymbardziej jeśli jest to kobieta
a co do zboczenia
to jak nazwać człowieka ktory do srody myśli o minionym weekendowym wypadzie na ryby ,a w czwartek planuje nowy wyjazd ...........???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
I.Z.A. napisał:
Moge polecić jezioro Hamar, oprócz szczupaków można nałowic ładnych garbusów a dodatkową atrakcją łowiska są potężne pstrągi. Na tym jeziorze wedkowanie jest darmowe nie trzeba wykupować żadnych licencji. Życzę miłych połowówTeż tam się wybierzemy tylko trochę póżniej!Acha i to żadne zboczenie...uwielbiam siedzeć czasami i nic nie robić...oddychać tym cudownym powietrzem...
zaraz robie namiary i gdy tylko lód zejdzie wpadam tam na łowy
dziękuje za podpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Ork28)
Wiking
kaktus kora pojechalem komus nie tobie siema kumplu co tam uciebie buska z oczyszczalni niezle piolowy tez lowie caly czas i sa rezultaty pozdrow bartka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(aktivebat.no)
Wiking
Hej,
a ja zapraszam do mnie na rybki
www.aktivebat.no/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Adam Gappa
(adamiasty)
Wiking
Witam Koleżanki i Kolegów! Zazdroszczę Wam trochę tej Norwegii... Od pewnego czasu śledzę fora wędkarskie i coraz bardziej ciągnie mnie w Waszą stronę. Niestety moja małżonka nie podziela naszego hobby i to powstrzymuje mnie przed rodzinnym wypadem/urlopem w Norge. Wynegocjowałem kilka dni na samotny wypad. Myślałem żeby sam ruszyć "w ciemno", na lotnisku wynając jakieś autko i pojeździć nad morzem w poszukiwaniu wolnego miejsca w hytte fisker. Tylko, że mam niewielkie doświadczenie w samodzielnym prowadzeniu łodzi i nie chciałbym skończyć jako pokarm dla rybek... Dlatego kieruje pytanie do "tambylców" - Czy ma ktoś czas (w drugiej połowie lipca) aby np odebrać mnie z lotniska i podwieźć (odpłatnie oczywiście) w jakieś ciekawe miejsce nadmorskie - chętnie dołączyłbym się do jakiejś kameralnej grupy bardziej doświadczonych wędkarzy morskich. Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan spajder
(spajder)
Wiking
Dorszyk taki sobie, ale próbuj może wszystko przed Tobą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
witaj adam
na ile byś tu przyjechał ?? tydzień ?? dwa ??
ja mam łódz i planuje wypad w gore norge na północ od oslo ,napisz kiedy przylatujesz i na jakie lotnisko ,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
krzysztof1970krk napisał:
[quote]I.Z.A. napisał:

Odwiedziłem to jeziorko ,naprawde cudowne widoki ,i cała masa ryb .......
złowiłem kilka garbusów,ale małe,do 25 centów
kilka małych lucków ,do 70 cm ,i jeden Piękny ponad Metr ,niestety nie dał sie sfotografować wypioł się tuż przy łodzi
wypad zajefajny polecam Wszystkim ,ale łodz lub ponton niezbedny ,za tydzień ,dwa wybieram się tam z muchowką .............
pozdro dla Wszyskich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok