Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(fullcasco)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
fullcasco napisał:
ja mam ten sam login od lat na wszystkich forach i znajoma poprasila ze chce sie wypowiedziec a nie ma konta na MN
moze zdradz jej tajemnice, ze tutaj tez moze miec konto, wystarczy sie zarejestrowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Aero)
Wiking
sex sex sex
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
sex jako przyzwyczajenie, nawyk lub nałóg
czy można się od niego odzwyczaić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
tommyplee napisał:

Moze warto zasięgnąć wiedzy od kogos, kto rezygnuje z seksualnych przyjemnosci z własnej, nieprzymuszonej woli? Na przykład ksiedza katolickiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hilton napisał:
tommyplee napisał:

Moze warto zasięgnąć wiedzy od kogos, kto rezygnuje z seksualnych przyjemnosci z własnej, nieprzymuszonej woli? Na przykład ksiedza katolickiego?

Tylko trzeba trafić na takiego, którego nie pociągają dzieci, kobiety, mężczyźni i nie bawi się ręką..........................
Możliwe jak wygrana w lotto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
dziki wlasnie tego celowo nie napisalam, zeby nie bylo ze nagonka , twoje slowa zastapilam słowami " z własnej , nieprzymuszonej woli" ktore kazdy inteligentny potrafi zinterpretowac, ech a ty ześ to spierniczył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hilton napisał:
dziki wlasnie tego celowo nie napisalam, zeby nie bylo ze nagonka , twoje slowa zastapilam słowami " z własnej , nieprzymuszonej woli" ktore kazdy inteligentny potrafi zinterpretowac, ech a ty ześ to spierniczył
to przez roztargnienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Hilton napisał:
tommyplee napisał:

to z tym ksiedzem to akurat glupota jak dla mnie - jak ktos kto nie ma rodziny moze nauczac innych o tym jak Tworzyc rodzine.... to jakies troche pomylone dla mnie... no i jednak - facet to zawsze facet - nei zazdroszcze im tego celibatu!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
JLK21 napisał:
Hilton napisał:
tommyplee napisał:

to z tym ksiedzem to akurat glupota jak dla mnie - jak ktos kto nie ma rodziny moze nauczac innych o tym jak Tworzyc rodzine.... to jakies troche pomylone dla mnie... no i jednak - facet to zawsze facet - nei zazdroszcze im tego celibatu!!

no i on musi się masturbować chociaż... taka jego natura
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok