Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

odkupie "ny i norge" i "praktisk norsk 2" - Norwegia

Czytali temat:
ninsad (674 niezalogowanych)
8 Postów
Asia :-)
(asica)
Wiking
Odkupie ksiazke "Ny i Norge" wraz z cd i cwiczeniami oraz "praktisk norsk 2" w dobrym stanie. Pilne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
asica napisał:
Odkupie ksiazke "Ny i Norge" wraz z cd i cwiczeniami oraz "praktisk norsk 2" w dobrym stanie. Pilne
w DOBRYM A NAWET I LEPSZYM STANIE ...to najlepiej zamówić bezproblemowo w księgarni...
ściągają bardzo szybko ...

I jest pewność , że płytki są oryginalne i nieuszkodzone...
Osobiście, gdybym miał sprzedawać cały komplet , to sprzedawał bym tylko i wyłącznie za cenę taką , jaką sam dałem w księgarni i to zaokrągloną w górę ...

Nie bardzo rozumiem pojęcia ...w dobrym stanie... , przecież ćwiczenia są do wypełnienia tak na zajęciach jak i w domu... a jeżeli ktoś tego nie robi bo może odsprzeda to już z mojego punktu widzenia głupota i tyle...
Ja osobiście ćwiczenia mam tak zapisane na zajęciach bym wiedział o co KAMAN gdy już zapominam o co konkretnie wykładowcy chodziło...
Niemniej powodzenia w szukaniu używanych nienaruszonych kompletów...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
T D
(tomek78)
Nowicjusz
ja mam ny i norge oraz praktis norsk, nie mam pewnosci co do CD. Cwiczenia nowe, moze 5 cwiczen rozwiazanych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty

(jakobi)
Stały Bywalec
Posiadam takowe jeśli jest ktoś zainteresowany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Marcin Marcin
(matis100)
Wiking
ja chetnie oddam za darmo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów