Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Fryzjer w Bergen...... - Norwegia

Czytali temat:
Sara Łabędzka justyna2 Klaudia Langner Grzegorz Żurek forbannafin (2157 niezalogowanych)
18 Postów

(szatanik82)
Wiking
Witam.......kto poleci dobrą fryzjerkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(szatanik82)
Wiking
a ktoś jeszcze oprócz P.Asi.....oczywiście znam ja i również polecam ale pytam może inna osóbka w tym zawodzie ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
hej.ja polecam Bartka.Mieszka na Arnie ,z dojazdem tez nie ma u niego problemu

tel : 40345351
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(ewelina00072)
Nowicjusz
I ja również polecam Bartosza"
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Klaudia Lotar
(Lotek)
Wiking
Witam wszystkich serdecznie.Chciałam się poradzić , może ktoś mi podpowie.W przyszłym roku planujemy z mężem i córką(11 l) przyjechać do Bergen i jeśli wszystko pomyślnie się ułoży- osiedlić się tu.W pażdzierniku zaczynamy kurs j.Norweskiego 2 x w tyg po 2 godz.Mąż poszuka pracy w budowlance przy wykończeniach , a ja jestem fryzjerką(nieskromnie dodam, że dobrą ) :ok: .I teraz moje pytanie, czy uważacie ,że lepiej zatrudnić się w salonie fryzjerskim , czy lepiej jeżdzić po domach? Docelowo chciała bym otworzyć śwój salon , ale najpierw obadam rynek Pozdrawiam wzsystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
adi zuzanna bialon
(dominikana)
Wiking
ja znam dobra fryzjerke jak chcesz to dam ci namiary na nia 46350325
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(szatanik82)
Wiking
Witam Serdecznie....mam pytanko czy mógłby mi ktoś podać nr do P.Asi chyba z Asane......z gory dziekuje ,bardzo mi zależy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(szatanik82)
Wiking
szatanik82 napisał:
Witam.......kto poleci dobrą fryzjerkę.
To jeszcze raz ja....Bardzo proszę o namiary do fryzjerki która pracuje w zakładzie fryzjerskim na Asana ....chyba P.Ala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(szatanik82)
Wiking
na imie ma Viola .....proszę o kontakt do niej.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Solveig Møller
(Solveig)
Wiking
Jestem tez fyzjerka i chetnie przyjme zgloszenia na fryzury. auadressen@gmail.com
Jezeli o jezdzenie po domach i prace w zakladzie to uwazam ze wiecej zalet jest z praca w salonie. I wymagania sa troche inne niz w polskim salonie wydaje mi sie.
Ja pracuje juz 7 miesiecy w salonie i jeszcze nie mam dostepu do damskich strzyzen z powodu brakow w jezyku norweskim. Takze nie jest to takie latwe. A po domach zawsze mozna jezdzic dodatkowo... Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok