Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Bergen centrum-lotnisko - Norwegia

Czytali temat:
(2638 niezalogowanych)
15 Postów
marek klasa
(asior19711)
Wiking
Witam

W sobote ok godz 21 bede w centrum bergen i potrzebuje dostac sie na lotnisko czy jest jakas linja autobusowa ,ktora obsluguje ta trase tego dnia ???? czy pozostaje tylko taxi???

prosze o odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
flybussen
to linia z bergen na lotnisko . w ciągu dnia kursuje co pół godziny . wieczorem nie jestem pewny ale chyba co godzinę .
odjeżdża z busstacjon w centrum . bilet około 100 nok .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
a skad ty przyjedziesz do Bergen, bo jak ze Stawanger to lepiej jest ci wysiasc w Nesttun,
i tam wsiasc do flybusa na lotnisko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
Sylwia J
(Jedynka)
Nowicjusz
Właśnie zerknęłam na rozkład flybussa i sobota, to jedyny dzień, w którym nie kursują wieczorem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
marek klasa
(asior19711)
Wiking
rozumiem ze niema innej linji autobusowej na lotnisko jak flybussen????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
innej nie ma . albo ta albo taxi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(AGATA26)
Wiking
hej mam pytanie co do lotniska w bergen. Czy mozna czekać w Bergen na lotnisku w nocy?? bede pozno w nocy w Bergen a samolot mam dopiero kolo godziny 8 rano. A drugiep ytanie to do której godziny można wziąść flybussen na lotnisko?? i czy ktos brał taxi i ile to by mogło kosztowac??
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
Michal k
(djshady)
Początkujący
1. mozna czekac na lotnisku w nocy
2. w Sobote o 19:45 ostatni jedzie z centrum
3. Nocna / weekendowa taryfa to koszt ok 500 NOk / Jeśli pojedziesz spod hotelu Scandic/Thon niedaleko lotniska to ok 150 ( a do nich dostaniesz sie normalnym busem)

4 co proponuje : np 21:06 Buss 50E Olav Kyrres gate per. 2 do Birkelandskrysset terminal (ostatnia stacja) (www.skyss.no)
Potem 3 minutki do Thon hotel na kawke (zapraszam do Lobby Bar-otwarte conajmniej do 1 ) jak przyjdzie czas zamowic taxowke i szczesliwego lotu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(AGATA26)
Wiking
a w dni powszednie autobusy ?? ja mam autobus ze stordu 21 20 to bede w bergen na dworcu gdzies kolo 22 30 dzieki za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
Michal k
(djshady)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok