Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz Ostapowicz Milosz36 xxxxxxxxxxxxx (4365 niezalogowanych)
4 Posty
Mateusz ...
(Mateusz141991)
Wiking
Na laksevak przy centrum laksevak u turasa sa kiszoniaki, zupki chinskie, ciasteczka i w kij innych produktow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja nie z Bergen, ale od lat wielu robię zakupy w azjatyckich sklepikach. Mają fajne rzeczy, dobre ceny, lepsze warzywa i owoce, większy wybór, produkty wege. To właśnie tam po przyjeździe z Polski znalazłam kapustę kiszoną, żółtą fasolkę szparagową i inne fajne rzeczy. Polskich ogórków nie mieli, ale może warto sprawdzić ponownie, bo w polskim sklepie słoik kosztuje 45 nok. Tylko tam znalazłam herbatę miętową. Szkoda tylko, że są 30-40 km ode mnie i nie mogę robić tam zakupów na co dzień.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Gama - myntete - cherbate mietowa to maja tez w normalnych sklepach spozywczych i w aptece
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ale z azjatyckich sklepów lepiej smakuje
a ciekawe jak to jest sklep prawdziwego turka ale ten turek pochodzi z europejskiej części turcji czyli EUROPY .
wtedy gama już do takiego sklepu NIE ZAGLĄDA ????
no bo co to za herbata miętowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
U nas myntete nie znalazłam, chociaż szukałam. Taka o smaku mięty mnie nie interesuje, tylko prawdziwa
Sklep, w którym zaczęłam robić tego typu zakupy nazywa się "Asia Butik" stąd też powiedziałam o sklepiku azjatyckim, hihi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Grzegorz L
(grzegorz.pl)
Wiking
Jeżeli komuś brakuje ogórków i kapusty kiszonej oraz innego polskiego jedzenia to ja jadę niedługo do Bergen i sprzedaję wiaderko 1kg ogórków 30 NOK a kapusta 3kg 50 NOK.
Ogórki, kapusta, twaróg i wszystko inne - oryginalne polskie
Jeżeli nie macie jeszcze mojego cennika to piszcie na e-mail grzegorz.pl@hotmail.com

Link do mojego ogłoszenia www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/po...ywnosc_i_chemia.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Anna Piekut
(Anula81)
Wiking
Hej,

a gdzie jest ten Asia Butikk? Fajny jest tez rosyjski sklep na C.Sundtsgate, maja tam chleb litewski, obwazanki, raczki, rosyjskie ale smaczne polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
w drammen
bo gama w tamtych okolicach mieszka z bergen tylko dzień drogi pociągiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post