Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
Chyba nie ma nic straszniejszego co mozna zrobic samochodowi jak zalozenie mu LPG normalnie zbrodnia przeciw motoryzacji. A slyszalem kiedys o jakims madrym inaczej ktory sobie merca V12 kupil i gaz zalozyl wygral zapewnie pierwsza nagrode w konkursie "najbardziej nieszpanerski samochod roku" zaraz przed Tico

"madry inaczej "to jesteś ty.ja sam osobiście około 5 wiosenek temu montowałem LPG do 500-ki TU i gostek buja się do tej pory.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to niech się buja
a ty montuj dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
gaz nie jest wcale taki zły ale szkoda nowych silników, co do samego kupna tegoż właśnie paliwa to Oslo na ulewalu u pakisów jest po 5,88 już nie pamiętam od kiedy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
grzechu73 napisał:
W nor malo jest stacji z gazem dobrze zarabiaja nawet nie mysla na bombie jezdzic .kolo bergen na sotrze jest stacja lpg 6.99 wolaja tam za gaza jeżeli bedzie 7.39 to już jest za dużo? auto na gaz i jeszcze za drogo hmmm to ile ty zarabiasz 30nok/t
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
KonkoN napisał:
gaz nie jest wcale taki zły ale szkoda nowych silników, co do samego kupna tegoż właśnie paliwa to Oslo na ulewalu u pakisów jest po 5,88 już nie pamiętam od kiedy

Nie jest zly? wystarczy porownac temperature spalania LPG a benzyny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
jedni są na tak drudzy na nie, tu nie jest on aż tak popularny jak w Polsce ale też jeżdzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
monika tomaszewska
(monika2111)
Wiking
Dzieki za wpisy ktore mnie interesuja,a tak na marginesie kazdy jak uwaza tak robi i nikomu nic do tego.ja zadalam konkretne pytanie a nie dyskusje na temat"co myslicie o gazie lpg"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
KonkoN napisał:

Nie jest zly? wystarczy porownac temperature spalania LPG a benzyny...

nie wiele wieksza chyba ze masz zle wyregulowana instalacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
zbigniew wiejowski
(bizoncio666)
Wiking
Ale jesteś popierdolony z tym gazem,powieś się,jednego debila będzie mniej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok