Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pracy tymczasowej- płynny angielski - Norwegia

Czytali temat:
Elżbieta Halinowska (2512 niezalogowanych)
2 Posty

(beatus7)
Wiking
Witam,
szukam pracy tymczasowej- na okres lipca, sierpnia lub jednego z tych miesięcy. Płynnie piszę i mówię po angielsku, szybko się uczę, jestem komunikatywna i otwarta. Niestraszna jest mi ciężka praca. Proszę o informację, jeśli ktoś z Państwa miałby informację w interesującym mnie temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
beatus7 napisał:
Witam,
szukam pracy tymczasowej- na okres lipca, sierpnia lub jednego z tych miesięcy. Płynnie piszę i mówię po angielsku, szybko się uczę, jestem komunikatywna i otwarta. Niestraszna jest mi ciężka praca. Proszę o informację, jeśli ktoś z Państwa miałby informację w interesującym mnie temacie.

A na jakie informacje oczekujesz , bo nie wiem jakie masz zainteresowania w tym temacie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
beatus7 napisał:
Witam,

Czyli boisz sie lekkiej pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
na Grønland-dzie mozna 'temat' kupic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(beatus7)
Wiking
Wyraziłam się jasno- szukam pracy tymczasowej na lipiec lub sierpień lub oba miesiące.
Co do informacji, jakie mogłabym uzyskać za pośrednictwem tego forum, są to oczywiście ewentualne oferty zatrudnienia lub chociażby jakieś wskazówki, gdzie szukać, jeśli nie w ten sposób. Jak wspomniałam- płynnie posługuję się angielskim, jednak norweskim niekoniecznie, także każda pomoc czy sugestia są mile widziane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Karol.Ky napisał:
beatus7 napisał:
Witam,

Czyli boisz sie lekkiej pracy?

przecież wyraźnie napisane panie naukowcu
beatus7 napisał:
jestem komunikatywna i otwarta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
beatus7 napisał:
Wyraziłam się jasno- szukam pracy tymczasowej na lipiec lub sierpień lub oba miesiące.
Co do informacji, jakie mogłabym uzyskać za pośrednictwem tego forum, są to oczywiście ewentualne oferty zatrudnienia lub chociażby jakieś wskazówki, gdzie szukać, jeśli nie w ten sposób. Jak wspomniałam- płynnie posługuję się angielskim, jednak norweskim niekoniecznie, także każda pomoc czy sugestia są mile widziane.

Ja też zadałem jasne pytanie , bo nie wiem czy chcesz zbierać grzyby czy kręcić lody ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Nowicjusz
Na tych 2 stronach pewnie znajdziesz cos dla siebie, jest tez opcja zmiany jezyka strony na angielski. Takze mozesz znalezc oferty prac sezonowych. Mam nadzieje, ze pomoglem

tjenester.nav.no/stillinger/forside

www.finn.no/finn/job/fulltime/result?DURATION=1816&sort=0
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok