Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
hubert kwiat Adri Hołek Artur Kotłowski sfinks0020 roxi2 (11952 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sebaseba napisał:
Fotek nie wrzuce,gdyz za duzo "slomy z butow" mi wyjdzie heh. Gadajcie co z ta wiosna!!! przyszla do Was?
nie obawiaj się
słoma ci nie wyjdzie
ona tam na trwałe przymocowana
kilka pokoleń jeszcze będzie trwać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
sebaseba napisał:
Fotek nie wrzuce,gdyz za duzo "slomy z butow" mi wyjdzie heh. Gadajcie co z ta wiosna!!! przyszla do Was?
nie obawiaj się
słoma ci nie wyjdzie
ona tam na trwałe przymocowana
kilka pokoleń jeszcze będzie trwać
@Jasta102 -Jak widze to u Ciebie bez zmian....Oj Jasiek,Stasiek,Olek .U ciebie jak zawsze to samo.bida z nedza.Nie nudzi Cie Zycie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
No to nawijaj jak żeś se balował na Dominice?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
No to nawijaj jak żeś se balował na Dominice? ...opowiadac to ja moge,znajomym,rodzinie badz przyjaciolom. Tobie nie musze,Ty co najwyzej mozesz mi ....sam sobie dopowiedz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
sebaseba napisał:
jasta102 napisał:
No to nawijaj jak żeś se balował na Dominice? ...opowiadac to ja moge,znajomym,rodzinie badz przyjaciolom. Tobie nie musze,Ty co najwyzej mozesz mi ....sam sobie dopowiedz .

zatańczyć kujawiaka?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
[quote]sebaseba napisał:
jasta102 napisał:

cmoknąć w pompkę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
anetapolak napisał:
sebaseba napisał:
jasta102 napisał:

zatańczyć kujawiaka?
Oj bron dobry boze!!! Jasiek to stary piernik.Jego kazdy ruch emituje smrod.Lepiej niech siedzi na dupie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
sebaseba napisał:
anetapolak napisał:
sebaseba napisał:
jasta102 napisał:

zatańczyć kujawiaka?
Oj bron dobry boze!!! Jasiek to stary piernik.Jego kazdy ruch emituje smrod.Lepiej niech siedzi na dupie...

racja!
skoro jest stary i (nie)może to lepiej niech siedzi ... na czym chce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sebaseba napisał:
Dodalem ten watek,tylko i wylacznie dlatego,ze pracujac w otoczeniu kobiet,zauwazylem ze patrza innym okiem na to co je wokol otacza.Na ten przyklad podam sytuacje w ktorej jedna z druga,ktore wdaly sie w romanse - ciagle o tym paplaja a ja chcac niechcac musze tego sluchac .Kolezanka,ktora zawsze kolezanka byla w moich oczach dzis zaproponowala mi spotkanie na podlozu prywatnym -BUHAHHA! Co sie dzieje!!!??? Czy to prawdziwa wiosna?
zauwaz ze jak kobieta krzyczy w nocy to nie warczy w dzien.... albo innymi slowy, jak marudzi caly dzien to pewnie jest nie doruchana.... kazda moze pierdolic famrazony ze ona to to nie, ze tak delikatnie tylko a kazda w myslach od czasu do czasu ma jedno w glowie: zerznij mnie... takie sa baby... moze trafiles wlasnie taka niedoruchana??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
sebaseba napisał:
Dodalem ten watek,tylko i wylacznie dlatego,ze pracujac w otoczeniu kobiet,zauwazylem ze patrza innym okiem na to co je wokol otacza.Na ten przyklad podam sytuacje w ktorej jedna z druga,ktore wdaly sie w romanse - ciagle o tym paplaja a ja chcac niechcac musze tego sluchac .Kolezanka,ktora zawsze kolezanka byla w moich oczach dzis zaproponowala mi spotkanie na podlozu prywatnym -BUHAHHA! Co sie dzieje!!!??? Czy to prawdziwa wiosna?
zauwaz ze jak kobieta krzyczy w nocy to nie warczy w dzien.... albo innymi slowy, jak marudzi caly dzien to pewnie jest nie doruchana.... kazda moze pierdolic famrazony ze ona to to nie, ze tak delikatnie tylko a kazda w myslach od czasu do czasu ma jedno w glowie: zerznij mnie... takie sa baby... moze trafiles wlasnie taka niedoruchana??
@Yatsek-potrafisz byc bezposredni heh Odkad pamietam,nigdy nie mialem problemu z kobietami, (ba!)-bylo wrecz przeciwnie.I niedowartosciowuje sie piszac o tym,choc w mozgach wielu zapewne pojawila taka mysl.... Po prostu jestem faaajny. I dobrze mi z tym. Latwiej. No i ta WIOSNA !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok