Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marek przydzial kasia wolak Konrad Kozikowski aga Wiącek BPro Oslo Adam Sawicki Krzysztof Matan (15227 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
ArkadiuszWaszak napisał:
żal ci dupe ściska że takie posty dajesz?? chyba sam nakłamałeś w swoim cv kretynie. wstawiłeś mi tekst po norwesku i myślałeś że go nie zrozumiem ?? robisz sobie jaja czy co?? tylko tu się pomyliłeś i nie zabłysłeś chłopaku bo akurat znam norweski, i co do bycia verneombudem to chyba mam większe pojęcie niż ty cwaniaczku, wstawiłem ten post po to by się dowiedzieć czegoś nowego na ten temat ale niestety pomyliłem się, sądziłem że są na tym portalu ludzie którzy potrafią podyskutować na określone tematy a nie sarkastycznie odpowiadać na posty,widzę również że niestety ale niektórych wciąż gnębi nasza polska przypadłość czyli tępota.

p.s dzięki za ten tekst ale niestety w niczym mi nie pomógł , niestety, dziś już 6-cio latek potrafi obsługiwać google

to naucz sie debilu jebany zadawac pytania, pytasz sie jak jebany w dupe wasacz, " Witajcie , nie długo mam objąć funkcje verneombuda czy wie ktoś dokładnie jakie prawa i obowiązki posiada ta funkcja??? ". Co wynika z tego pytania?? Ze nie masz kurwo zielonego pojecia o pracy ktora dostales ! Jezeli mialbys pojecie to zadalbys inne pytanie. WIEC nie pierdol teraz deliblu, ze nagle wiesz co to za obowiazki itd., TYLKO chciales sie SZERZEJ dowiedziec.....

KURWA, przeczytaj jeszcze raz swoje pytanie, ktore zadales !

Moja 12 letnia corka potrafi lepiej formulowac pytania, kiedy czegos potrzebuje albo szuka !

Kolejny niedoruchany tepak.....

wspolczuje firmie, ktora cie zatrudnila...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(ArkadiuszWaszak)
Wiking
niedoruchany pedale to jesteś ty, pytanie było jasno sformułowane " czy ktoś wie jakie prawa i obowiązki posiada ta funkcja" i naprawdę trzeba być pierdolonym posranym tępym niedorozwojem by go nie zrozumieć, twoja 12-sto letnia córeczka pewnie lepiej by odpowiedziała na to pytanie DEBILU bo po prostu by powiedziała co wiedziała i tyle , a nie komentowała to w sposób " pewnie nakłamał
w cv i ma przejebane..etc.." bo trzeba być naprawdę zgorzkniałym starym postsocjalistycznym polskim rodzynem żeby się dopatrywać w każdym poście jakiegoś "tępaka" , TĘPAKIEM TO JESTEŚ TY PIERDOLONY NIEDOROZWOJU ŻEBY ZACZYNAC TAKIE TREFNE DYSKUSJE.

PYTAM.... ODPOWIADAM , takie to dla ciebie trudne???

" kolejny pierdolony niedorozwój" uważasz się za lepszego od innych? że pozjadałeś wszystkie rozumy?? to że potrafisz coś wkleic z googla ie stawia cie na piedestale zjebie, i jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to wypierdalaj z tego tematu i znajdź sobie "Tępka " przed którym będziesz mógł się wymądrzać!!

Nara kretynie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ArkadiuszWaszak napisał:
tylko ty tępaku takiemu behapowcowi będziesz wchodził w dupe , albo przed nim spierdalał po kątach żeby cie nie udupił , bo wtedy pakujesz walizeczki i.... wizzair bo na inne linie nie będzie cie stać hehehehe
jak Ty bedziesz chodzil z innymi zjebami i patrzyl czy zgadza sie ilosc plastrow w fførstehjelpsutstyr to ja bede sobie spokojnie popijac wtedy kawke....

lizac dupe???? udupic?? spierdalac???? buahahahahhaa.... nie ta bajka chlopczyku... za duzo TV ogladasz... stanowczo za duzo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(ArkadiuszWaszak)
Wiking
haha liczyć plastry??? co ty masz za " bechapowca" gwarantuje ci że jak by się za ciebie pożądnie zabrał to tą kawkę pił byś w biegu , wrzącą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Te behapowiec!
Dla ciebie najbardziej odpowiednie srodowisko,to bedzie jak chlopakii dadza ci solidny lomot!

I juz nie bedziesz musial o nic pytac!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(ArkadiuszWaszak)
Wiking
te zdira a stary to cie przypadkiem nie lał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
ArkadiuszWaszak napisał:
te zdira a stary to cie przypadkiem nie lał

Arek a ty się nie boisz że ktoś wpadnie na ten sam pomysła i...zleje tobie dupę, wiesz to norge Imie Nazwisko i wiesz wiele o człowieku...powiedz to też wiedzałeś Panie BHP?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów

(ArkadiuszWaszak)
Wiking
Sebastian jeśli ktoś mnie atakuje to nie zamierzam się przed nim uchylać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Ok, ale wiesz czytajac twoj wpis pomyslalem to co inni, ,, gosc nie ma pojecia co to za robota, wieciec jak do chole.. dostal ta posade,, zle zadane pytanie a reszta to historia....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
ArkadiuszWaszak napisał:
niedoruchany pedale to jesteś ty, pytanie było jasno sformułowane " czy ktoś wie jakie prawa i obowiązki posiada ta funkcja" i naprawdę trzeba być pierdolonym posranym tępym niedorozwojem by go nie zrozumieć, twoja 12-sto letnia córeczka pewnie lepiej by odpowiedziała na to pytanie DEBILU bo po prostu by powiedziała co wiedziała i tyle , a nie komentowała to w sposób " pewnie nakłamał
w cv i ma przejebane..etc.." bo trzeba być naprawdę zgorzkniałym starym postsocjalistycznym polskim rodzynem żeby się dopatrywać w każdym poście jakiegoś "tępaka" , TĘPAKIEM TO JESTEŚ TY PIERDOLONY NIEDOROZWOJU ŻEBY ZACZYNAC TAKIE TREFNE DYSKUSJE.

PYTAM.... ODPOWIADAM , takie to dla ciebie trudne???

" kolejny pierdolony niedorozwój" uważasz się za lepszego od innych? że pozjadałeś wszystkie rozumy?? to że potrafisz coś wkleic z googla ie stawia cie na piedestale zjebie, i jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to wypierdalaj z tego tematu i znajdź sobie "Tępka " przed którym będziesz mógł się wymądrzać!!

Nara kretynie.....

przekonales mnie jednak- jestes tepakiem...

zakoncze te dyskusje w ten oto prosty sposob, mianowicie napisze przykladowy post dotyczacy tematu, o ktorym niby tyle wiesz...

" Witam, pracowalem w firmie budowalnej jako bhpowiec, obecnie dostalem oferte pracy w firmie ABCDEF Bemanning na tym samym stanowisku. W poprzedniej firmie do moich obowiazkow nalezalo:

• przeprowadzanie kontroli warunkow pracy
• biezace informowanie pracodawcy o stwierdzonych zagrozeniach zawodowych, wraz z wnioskami zmierzającymi do usuwania tych zagrozen
• opiniowanie szczegolowych instrukcji dotyczacych bezpieczenstwa i higieny pracy na poszczegolnych stanowiskach pracy
• udzial w dokonywaniu oceny ryzyka zawodowego, ktore wiaze sie z wykonywana praca
• prowadzenie doradztwa w zakresie stosowania przepisow oraz zasad bezpieczenstwa i higieny pracy nie tylko dla pracodawcy, lecz rownież dla pracownikow
• sporzadzanie i przedstawianie pracodawcy co najmniej raz w roku okresowych analiz, stanu bezpieczenstwa i higieny pracy zawierajacych propozycje przedsiewziec technicznych i organizacyjnych majacych na celu zapobieganie zagrozeniom zycia i zdrowia pracownikow oraz poprawę warunkow pracy.

Nigdy wczesniej nie pracowalem w firmach typu ABCDEF Bemanning na powyzszym stanowisku.
Chcialbym sie dowiedziec czy ktos w was ma doswiadczenie na tym stanowisku w firmie o podobnym profilu dzialalnosci? Czy moglbym otrzymac jakies wskazowki czym zajmuje sie bhpowiec oprocz tego, co napisalem powyzej?

Z gory dziekuje za informacje.

XYZ "

to by bylo na tyle...

Gdybys napisal cos w tym stylu co wyzej, a nie ten zalosny poscik...

" Witajcie , nie długo mam objąć funkcje verneombuda czy wie ktoś dokładnie jakie prawa i obowiązki posiada ta funkcja??? "

to zupelnie inaczej zaczalbym rozmowe.... nie ma sensu kontynuowac tej dyskusji bo... sorry Gregory- nie ten poziom.........smacznej whiskey z mlekiem Marian

Lykke til
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok