Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

MAKIJAZ PERMANENTNY - Norwegia

Czytali temat:
Marta Majewska (1823 niezalogowanych)
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
Witam wszystkie kobietki .Czy ktoras z was myslala o zrobieniu sobie makijazu ?? Pytam poniewaz znalazlam super dziewczyne ,ktora robi naprawde swietna robote (kolezanki sa zachwycone).Rozmawialam z nia i nie bylo by problemu aby ona przyleciala, jezeli znajdzie sie kilka chetnych dziewczyn . Zdjecia jej prac oraz stronke internetowa moge podac na poczte . pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
Jezeli jest ktos chetny to prosze pisac pani Iza bedzie od 20do 22 lutego w bergen.podaje jej stronke aby mozna bylo zobaczyc jej prace oraz poczytac na temat makijazu
makijaz-permanentny.com.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(Aneczka32)
Wiking
Ja bylabym chetna...Gdzie w Bergen znajde P.Ize?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
Hej,jezeli znajdzie sie kilka dziewczyn to Iza przyleci i bedzie robic w Haukelandzie to jest kolo 10 km za nesttun. Jak narazie sa 3 dziewczyny,wiec nie wiem czy wypali na 20 lutego ,no chyba ze jeszcze cos sie ruszy ,mam taka nadzieje bo tez czekam by zrobic bym bardziej ze cena jest taka sama jak w polsce i dziewczyna przyleci na poprawki jezeli trzeba bedzie a widzac jej galerie naprawde fajnie robi i nie musisz leciec do polski co jest plusem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(ELINEK)
Wiking
Witam. Czy cos juz wiadomo w sprawie tego makijazu ? Ja takze bylabym chetna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
Sluchajcie dziewczyny, ktora jest chetna na 100% to piszcie zebym wiedziala ile bedzie,bo trzeba bilety zamowic jak narazie duzo dziewczyn pisze na priva ze chce ale w sumie nic konkretnie nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
Hej ,wiec tak Iza napewno przyleci 19lutego.Kobietki ktore maja jakies watpliwosci i chcialy by zobaczyc jak to wyglada zadac jakies pytania to zapraszam,bedzie mozliwosc umowienia sie jeszcze na inny termin ,jezeli ktos bedzie chetny,a moze w lutym sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a czy taka wieksza maske pani Iza bedzie umiala tez poprawic ? booo...travelleroslo potrzebuje make up maly zrobic... dlatego pytam, bo moze nie zauwazyl tego watku... polakierowac troszke trzeba, no moze tez ciut ciut szpachelki wczesniej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
acha...zapomnialem dodac, ze o samochod chodzi... no ale to tez taki permanentny, ten makijaz... troszke wiekszy kaliber tylko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
oj dzieki dzieki... szczerze mowiac drugi raz mi ratujesz zycie dzisiaj dokladnie szpachelka i leciutki make up-ik wystarczy bo wyklepali mnie porzadnie podczas ostatniej imprezy do Bergen daleko ale jakos dam rade dotrzec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok