Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marta Majewska (1824 niezalogowanych)
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
Chyba mylisz kolego pojecia ,wez encyklopedie w reke i poczytaj !! a tak na marginesie skoro jestescie z oslo na jaki hu..... tu sie udzielacie???? macie jakies kompleksy zyciowe by sie udzielac w kazdym watku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
marcin aneta napisał:
Chyba mylisz kolego pojecia ,wez encyklopedie w reke i poczytaj !! a tak na marginesie skoro jestescie z oslo na jaki hu..... tu sie udzielacie???? macie jakies kompleksy zyciowe by sie udzielac w kazdym watku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

Wiesz, ja jestem mobilny to moge poleciec. Zamiescilas ogloszenie w kilku miejscach na tym forum, pogadalismy, przejzalem strone i wychodzi na to ze chodzi o niepermanentna piecioletnia maske a nie o makijarz... szlapaw!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
wiesz co nie na kilku tylko 2 to jest roznica .czemu nie piszecie na ogolnym tylko tu ????? brak tam nowych postow !!!!!! super ze jestes mobilny i mozesz leciec BRAWO !!!! bo ja tez jestem mobilna lecz nie latam buuuuuu moze i czytales ,stronka nie jest moja i ja nie mam zadnej korzysci z tego czy ktos zrobi czy nie !!!!!!!! tu jest zajebi.... drogo wiec jest mozliwosc by dziewczyna przyleciala i zrobila taniej .a w tej chwili to mozesz mylisz pojecia z tatulka bio
bo chyba o owa ci chodzilo by byla fajna i zeszla . wiec moze flamaster w reka i do BOJU !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Pytalem calkiem powaznie... Przerazily mnie te plamy.

www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...rmanentny.html#27665
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
To jakieś plamy zostają???
Moja znajoma się wybiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
To jakieś plamy zostają???
Moja znajoma się wybiera

No widzisz, zawsze trzeba czytac to co krzaczkami pomiedzy wierszami...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Ponoć teraz cętki modne, albo były rok temu? Nie pamiętam.

Mogę się coś więcej dowiedzieć o tych plamach??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
napisalam ci ,jezeli bys sobie robil np.tatulke na cale plecy to cos tam moze zostac ,ale najlepjej pisac bezposrednio do izy wtedy wszystko bedziesz wiedzial. na jakich barwnikach dziewczyna pracuje,jaka jest glebokosc wprowadzania pod skore itd.ja moge ci powiedziec cos na temat normalnego lub kolczykowania a nie o czyms czym sie nie zajmuje ,wiec jeszcze raz jezeli masz pytania to pisz do izy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marcin aneta napisał:

a cos ty taki nerwowy co ? posmiac sie nie lubisz czasem z byle czego ? tak sie wtracilem bo skojarzylo mi sie
a ty od razu krzyczysz ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
hej ,okazalo sie ze Iza ma jeszcze kilka wolnych godzin wiec zapraszam panie i panow rowniez
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok