Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

informatyk w bergen pomocy - Norwegia

Czytali temat:
(817 niezalogowanych)
9 Postów
MOnika nie wazne:)
(MOnIIAA)
Wiking
Witam potrzebuje informatyka w bergen zepsul mi sie laptop wogole sie nie odpala. obdzwonilam kilku panow informatykow ale na nic wiekszosci to Oslo i okolice: prosze o pomoc moze ktos zna informatyka w bergen z gory dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Bartek S
(bayrish)
Wiking
czesc powiedz co to za laptop dokladny model i co sie dzieje moze pomoge tobie zdalnie
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
MOnika nie wazne:)
(MOnIIAA)
Wiking
czesc model to asus N53S. mialam z nim juz wczesniej problemy dwa czy trzy razy byl juz naprawiany. ostatnio znow mialam znim problem gdy po wlaczeniu go nie chcial otwierac google chrom wogole zmulil zwieszal sie wiec usunelam google zainstalowalam firefoxa i niby wydawalo sie byc w porzadku po kilku dniach zwiesil sie wiec walłamu reset i juz po tym chcialam go uruchomic ponownie wlaczyl sie po godzinie ale nie reagowajuz na zadne polecenie: tak to wygladalo ale ja uparta baba namieszalam tam jesze bardziej i teraz to sie wogole nie włącza napisane jest tak starting windows nastepnie setup is starting serwis pozniej wyskakuje błąd instal windows i na koncu setup will continue after restarting your computer i tak w kolko to samo to by bylo na tyle wiem namieszalam przyznaje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
M Sz
(micszczepan)
Wiking
czesc,

Jeszcze potrzebujesz pomocy z tym laptopem ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok