Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mieszkanie Ågotnes / osoba do wspólnego wynajęcia. - Norwegia

Czytali temat:
(469 niezalogowanych)
5 Postów

(bartek88)
Wiking
Witam,

Poszukuję mieszkania w okolicach Ågotnes w rozsądnej cenie. Najlepiej gdyby to był pokój połączony z aneksem kuchennym, ponieważ nie potrzebuję dużego metrażu. Ewentualnie poszukuję osób, które chciałby wspólnie wynająć mieszkanie w tamtych okolicach.
Mam 25 lat, jestem bezkonfliktowy, mam stała umowę o pracę także z płatnościami nie będzie żadnego problemu. Jeżeli chcesz dowiedzieć się o mnie więcej przed ewentualnym wspólnym poszukiwaniem mieszkania, napisz maila - odpowiem na interesujące Cię pytania.

Jeżeli chodzi o osoby z którymi chciałbym wynająć wspólnie mieszkanie to najlepiej gdyby to był osoby w moim wieku (płeć nie jest ważna) chętne do wspólnej nauki/ulepszania języka norweskiego, które chcą aktywnie wypoczywać a nie siedzieć bezczynnie w domu
Jeżeli znalazłyby się takie osoby ja zająłbym się formalnościami a dokładniej moja firma więc raczej myślę, że coś byśmy znaleźli.

Mój adres mailowy: ketrab88@gmail.com

Pozdrawiam,
Bartek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(bartek88)
Wiking
Tutaj wrzucam przykładowe mieszkanie, które można wynająć we dwie osoby, nawet we trzy jeżeli byłaby jakaś para - jest wystarczająca ilość miejsca.

www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=40418116

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
bartek88 napisał:
(płeć nie jest ważna)
bi
ale po fotce widać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(bartek88)
Wiking
Możesz proszę nie zaśmiecać wątku swoimi nic nie wnoszącymi uwagami.
Dziękuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok