Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Praca - Norwegia

Czytali temat:
(2172 niezalogowanych)
3 Posty
Mateusz Dębiński
(mat_992)
Wiking
Hej mam takie pytanko czy ktoś wie o jakiejś pracy w Bergen nikogo nie zmuszam żeby mi załatwiał ale zależy mi o podpowiedz gdzie mógł bym iść poszukać lub złożyć podanie ?

Jestem chwilowo w Bergen lecz w tym tygodniu wracam do polski, to nie mam za dużo czasu :>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty

(Kk_mod)
Początkujący
Sa takie rozne portale jak finn.no, jobnorge.no, strony kommun, nav etc. Tam mozesz znalezc oferty pracy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
poprostu rusz sie z domu wydrukuj kilka cv i przejdz sie po miescie....... tyle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mat_992 napisał:
Hej mam takie pytanko czy ktoś wie o jakiejś pracy w Bergen nikogo nie zmuszam żeby mi załatwiał ale zależy mi o podpowiedz gdzie mógł bym iść poszukać lub złożyć podanie ?

Jestem chwilowo w Bergen lecz w tym tygodniu wracam do polski, to nie mam za dużo czasu :>

Gdybyś naprawdę chciał , to już dawno miałbyś jakąkolwiek pracę ... i to NAPRAWDĘ legalną ! .
---
Niemniej to trzeb chcieć a nie skomleć i jeszcze stawić warunek czasowy .
---
Dobrze zrobisz jak wrócisz do Kraju , TU jak widać nie sprawdziłeś się .
---
NAPRAWDĘ szkoda .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
mat_992 napisał:

Gdybyś naprawdę chciał , to już dawno miałbyś jakąkolwiek pracę ... i to NAPRAWDĘ legalną ! .
---
Niemniej to trzeb chcieć a nie skomleć i jeszcze stawić warunek czasowy .

---
Dobrze zrobisz jak wrócisz do Kraju , TU jak widać nie sprawdziłeś się .
---
NAPRAWDĘ szkoda .

E dziadek nie papapryczyło ci sie już całkiem w tej bani od tego samogonu!!!!!!!!!!!!!!

Do diaska! jakim trzeba być tępym idiotą żeby w sytuacji kiedy jest sie tu już 7 rok nie mając wiecznie pracy o do siusiak wie kiedy, udzielać takich rad komuś kto tu jest chwile!!!!!!!!

Sam byś się stosował do tych rad co wypisujesz to byś prace miał..........a nie ty jesteś ciamajda-alkoholik-filozof-budowlaniec to nikt cie do roboty wziąć nie chce i siedzisz wiecznie na zasiłku pasożycie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:Sam byś się stosował do tych rad co wypisujesz to byś prace miał..........a nie ty jesteś ciamajda-alkoholik-filozof-budowlaniec to nikt cie do roboty wziąć nie chce i siedzisz wiecznie na zasiłku pasożycie.....[/quote]
GŁUPI byłeś , GŁUPI jesteś i GŁUPIM pozostaniesz ... taka jest bardzo nieprzyjemna dla ciebie rzeczywistość i teraźniejszość !!! .
---
Odkąd starasz się Mnie Ośmieszyć to zawsze trafisz głową w BETON ... !!! .
---
Nie bydym si tumaćić , a uże tybia ... i tak nie tryfi pode strzechę ...
---
Reasumując twoje wypociny ...
Gdy Mnie , znudziło się na chwilę ,płatne lenistwo , to wsiadłem w Mojego Golfa i przejechałem ponad 1200-km, i pracę znalazłem ! .
Na jak długo , to już inna bajka ... !
---
DLATEGO JA AKURAT WIEM CO PISZĘ w odróżnieniu ode ciebie ...
---
To tyle w twoją stronę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Joseph napisał:Sam byś się stosował do tych rad co wypisujesz to byś prace miał..........a nie ty jesteś ciamajda-alkoholik-filozof-budowlaniec to nikt cie do roboty wziąć nie chce i siedzisz wiecznie na zasiłku pasożycie.....
GŁUPI byłeś , GŁUPI jesteś i GŁUPIM pozostaniesz ... taka jest bardzo nieprzyjemna dla ciebie rzeczywistość i teraźniejszość !!! .
---
Odkąd starasz się Mnie Ośmieszyć to zawsze trafisz głową w BETON ... !!! .
---
Nie bydym si tumaćić , a uże tybia ... i tak nie tryfi pode strzechę ...
---
Reasumując twoje wypociny ...
Gdy Mnie , znudziło się na chwilę ,płatne lenistwo , to wsiadłem w Mojego Golfa i przejechałem ponad 1200-km, i pracę znalazłem ! .
Na jak długo , to już inna bajka ... !
---
DLATEGO JA AKURAT WIEM CO PISZĘ w odróżnieniu ode ciebie ...
---
To tyle w twoją stronę .
[/quote]

Nie żebym bajki pisał, twoja wypowiedź pijaku z rozdwojeniem jaźni..

gabriel napisał:
- 08-03-13 ...
godz. 14:00 ... Totalnie przygotowany do wyjazdu w kierunku Bodø , przez Oslo ...
czekam jedynie do 16:00 , na ewentualną ofertę od pośrednika , co do pracy na projekt .
- 15:45 ... niestety żadnego telefonu , ani też maila ... zamykam Kompa .
...

Jest tego więcej debilu z kilkoma kontami

Kamień Jedenasty napisał:
dejw napisał:
Mam do wynajecia pokoj w Sandefjord (10 minut pieszo od centrum miasta) w dobrej cenie i z dobrym wyposazeniem . Chetnych zapraszam na priv
A do tego mieszkania , masz jakąś pracę ?
Może być dorywcza , jednak musi być legalna , tak by wystarczyło na czynsz i zupki chińskie .
Jestem z zawodu Kierowcą , Kat.-B-C-D- .
Pozdrawiam

Jeszcze Jako Gagatek weź szukaj pracy pajacu na gumce ....

www.mojanorwegia.pl/u/xxxxxxx._xxxxxxx._gagatek-14700

wyedytowałeś wszystkie posty co by nie było widać że to ty.........

Możesz pierdzieć farmazony że gdybyś chciał to bys miał prace i siedzisz na zasiłku, a fakty są takie że poleciałbyś do byle jakiej roboty, tak jak ostatnio na kilka tygodni samochodem w te i nazad do bodo bo na nic sensownego nie mozesz liczyć, widać taki z ciebie fachura......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Joseph napisał:

Możesz pierdzieć farmazony że gdybyś chciał to bys miał prace i siedzisz na zasiłku, a fakty są takie że poleciałbyś do byle jakiej roboty, tak jak ostatnio na kilka tygodni samochodem w te i nazad do bodo bo na nic sensownego nie mozesz liczyć, widać taki z ciebie fachura......[/quote]

dobre józek, dobre : )

Miałem zrobic dokąłdnie to samo, temu filetowemu smieciowi....

Jaki trzeba miec tupet, bądz byz chamem, zeby ludzi pouczac, a sam kurka wodna na zasiłku....(?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Mateusz Dębiński
(mat_992)
Wiking
Sory ale liczyłem tu na konkretne propozycje gdzie moge iść z papierami i gdzie potrzebują rąk do pracy, a niektórzy zaśmiecają mój temat...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
konkretne propozycje gdzie mozesz isc do pracy chlopie to nie jest czerwony krzyz trzeba samemu cos zrobic a nie liczyc na innych przepraszam nie jestesm zlosliwa ale to irytujace ile osob pisze na facebuku nk mojej norwegi i we wszystkich mozliwych miejscach to samo ...wydrukuj cv przejdz sie po miescie usmiechnij sie do ludzi to cos znajdziesz a nie oczekujesz ze ktos ci napisze hej tu jest tel mojego szefa czeka na ciebie z praca....nawet w polsce tak nie ma a co dopiero za granica...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok