Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Hey> - Norwegia

Czytali temat:
(1647 niezalogowanych)
12 Posty
Wiking
Witam, mam pytanie zasadnicze. Czy, społeczność rodem orła białego porusza sie tu moto???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
moto - lotnia czy moto - cyklem (moto - rowerem to niezbyt powazne)

Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wiking
Jasne że motocyklem, pytam bo nie wiem czy istnieje tu taka społeczność która lubi weekendowe wypady w nieznane oczywiście MOTOCYKLEM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
lajmus lajmus
(lajmus)
Wiking
a ja sie posługue MOTOrola every day
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wiking
No to obrabiaj swoją działkę dalej . Ja cieszę się przestrzenią i wolnością!!! Pozdrowionka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
olonolon2 napisał:
No to obrabiaj swoją działkę dalej . Ja cieszę się przestrzenią i wolnością!!! Pozdrowionka.A jaka to PRZESTRZEŃ na ograniczonym poboczem asfalcie ...
NO i co to za WOLNOŚĆ na stole operacyjnym jako następny dawca organów ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wiking
Zycie nie rozpieszcza a potencjalnym dawcą organów jest każdy. Motocyklisci maja to do siebie że jak już sie rozwalą to niewiele z nich zostaje więc nie wiem skąd to błędne przekonanie. Ale nie będę tu nikogo uświadamiał. Szkoda tylko że tutaj w Bergen są tylko tacy co zaliczają asfalt i krawężniki. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
olonolon2 napisał:
.... Szkoda tylko że tutaj w Bergen są tylko tacy co zaliczają asfalt i krawężniki.
WIESZ może jest tak dlatego , że nie każdego stać na bardzo słone mandaty i perspektywę zatrzymania prawka...! .
A WLEC się na motorze jak żółw , w dodatku w prawie wiecznym deszczu...to już lepiej wygodniej siedzieć w suchej i ciepłej puszce....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Wiking
Pewnie masz rację , bo to trzeba po prostu kochać. Jeśli tego nie czujesz to konserwa będzie z pewnością lepszym wyjściem, sam z niej czasami korzystam więc wiem że jest czasami konieczna a tutaj wręcz zimową porą niezbędna. Mówisz o kasie za mandaty, jeśli wiesz co robisz i nie ponosi cię fantazja to wierz mi że nie jest tak zle. Jeśli jednak nie masz nad tym kontroli to lepiej nie wsiadaj na moto. Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
olonolon2 napisał:
Pewnie masz rację , bo to trzeba po prostu kochać. Jeśli tego nie czujesz to konserwa będzie z pewnością lepszym wyjściem, sam z niej czasami korzystam więc wiem że jest czasami konieczna a tutaj wręcz zimową porą niezbędna. Mówisz o kasie za mandaty, jeśli wiesz co robisz i nie ponosi cię fantazja to wierz mi że nie jest tak zle. Jeśli jednak nie masz nad tym kontroli to lepiej nie wsiadaj na moto. Pozdro.

ja tam mam takie "marzonko" coby sobie kupic jakas spacerowke, choppera i przejechac sobie wzdluz i wszerz Norge tak na poczatek... a pozniej i inne kraje i miejsca odwiedzic... tylko najpierw musze zrobic na tego motora prawko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok