Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

luftvarmepompe - Norwegia

Czytali temat:
(678 niezalogowanych)
15 Postów
Wiking
witam,chce kupic luftvarmepompe, ale jest tyle rodzaji ze glupieje, moze ktos mi doradzi?, mam mieszkanie dwopoziomowe ale potrzebuje tylko na pierwszy poziom okolo 120 m2. chodzi o ---firma, moc , glosnosc , wydajnosc, montaz.oraz dzie moge kupic najtaniej, pozdrawiam hwoj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
hwoj napisał:
witam,chce kupic luftvarmepompe, ale jest tyle rodzaji ze glupieje, moze ktos mi doradzi?, mam mieszkanie dwopoziomowe ale potrzebuje tylko na pierwszy poziom okolo 120 m2. chodzi o ---firma, moc , glosnosc , wydajnosc, montaz.oraz dzie moge kupic najtaniej, pozdrawiam hwoj

Najlepiej to popytac w sklepie z varmepumper. dobiora paramatery itp. pozniej szukac na wlasna reke. Rodzajow jest duzo, ale glownie roznia sie firma. My mamy hyundai i nie narzekamy. czasem na finn.no mozna nzalezc, innym razem w gazecie, albo link nizej:

www.netthandelen.no/search?q=varmepumpe
Prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
hwoj napisał:
www.varmepumpetest.no/goxpage00000020.html
w tescie brakuje elctroluxa panasonica sharpa.... hmm hitachi.... fujitsu... pelno tego...
hetluften.se/index.php/home?page=shop.browse&category_id=9
jaka moc: heh.... zalezy od Twojego zapotrzebowania na cieplo w pomieszczeniu... wszystkie sa zblizone....
a pompa ciepla luft-luft to bedzie dawac na jedno pomieszczenie: no chyba ze sobie pootwierasz drzwi ale wtedy nie bedzie zadnego komfortu cieplnego hehehehehe
jesli juz tak bardzo sie napalasz na taka dmuchawe to wybierz sobie pokoj dzienny i tam sobie ja zamontuj sa tez takie no-name z regulowana dlugoscia rur wiec caly zewnetrzny modul bedzie mozna powiesic gdzie sie chce wlasciwie na pilota z wyswietlaczem LCD albo bez wyswietlacza... dodatkowe funkcje expresowego mrozenia czy super cieplo... poszukaj sobie najpierw gdzies w PL kilka modeli.... zblizone wydajnoscia i wtedy kup sobie taka po szwedzkiej stronie
nie zapomnij zaplacic momsu
www.dinside.no/828736/moms-paa-moms
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok