Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nauka gry na fortepianie - Norwegia

Czytali temat:
beata leputa Rafał m Julia Pujsza Agata ... Marian Koniuszko Anna B gerla . Tomi6901 (1962 niezalogowanych)
76 Postów

(agnes77magnes)
Początkujący
hej,czy ktoś może mi napisać ile mam brać za godzinę korepetycji nauki gry na pianinie.To znaczy mam na myśli regularne udzielanie lekcji dla dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Kevin XXX
(Kewcio)
Wiking
Witam jestem zainteresowany lekcjami u Pani moglaby mi Pani udzielic paru info o sobie ile Pani juz gra i ile za godzine i jak takie lekcje mianowicie mialyby wyglada ? dziekuje z gory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
76 Postów

(agnes77magnes)
Początkujący
Witam jestem zainteresowany lekcjami u Pani moglaby mi Pani udzielic paru info o sobie ile Pani juz gra i ile za godzine i jak takie lekcje mianowicie mialyby wyglada ? dziekuje z gory

Hej
gram na pianinie od 6 roku życia Uczyłam sie u p.prof.Anieli Sowińskiej w Szczecinie.Chciałam uczyć nauki gry od podstaw łącznie z pisaniem nut co jest niezbędne.Jeśli chodzi o płatności to poważnie nie mam pojęcia...właśnie zadałam te same pytanie na forum.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok