Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odebranie przesylki z alegro - Norwegia

Czytali temat:
(485 niezalogowanych)
9 Postów

(katarzynarybak)
Wiking
witam,
mam pytanie czy ktos wybiera sie do polski? , za odpowiednia oplata chcialabym porposic o odebranie i przywiezienie zamowienia z allegro, zamowienie male, jesli ktos zechcialby pomoc poprosze o kontakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Poczta Polska już nie działa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(katarzynarybak)
Wiking
Poczta polska jak wysle cos do norwegii to trwa to 4 miesiace
naliczaja cla do zaplacenia - w przypadku ubran
a w celnym paczka lezy ponad miesiac
juz to przerabialam
nie dziekuje
never ever again
btw- musisz byc zgryzliwy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kupowalam na allegro w zeszlym roku kurtke zimowa mojej corce. Paczka z Polski do Norwegii doszla w 10, nic nie doplacalam. Byla na tollu, byla otwierana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(katarzynarybak)
Wiking
a ja sie o swoje rzeczy od kwietnia do konca sierpnia nie moglam doczekac dlatego nie chce juz nigdy wiecej takiego eksperymentu, zreszta co sie okazalo pozniej wiele osob mialo podobny problem z poczta w tym czasie,
zreszta to nie pora na dewagacje
tylko poszukuje kogos uprzejmego kto moglby wyswiadczyc drobna przysluge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
katarzynarybak napisał:
a ja sie o swoje rzeczy od kwietnia do konca sierpnia nie moglam doczekac dlatego nie chce juz nigdy wiecej takiego eksperymentu, zreszta co sie okazalo pozniej wiele osob mialo podobny problem z poczta w tym czasie,
zreszta to nie pora na dewagacje
tylko poszukuje kogos uprzejmego kto moglby wyswiadczyc drobna przysluge

jak już to zgryźliwA..

Miałaś jedno nieudane doświadczenie z Pocztą Polską. Ja ja na razie nie mialam takowego. Czasem paczka idzie 10dni ( to fakt) ale zawsze dociera, nic nie dopłacam i jak dotąd nie były nigdy otwierane. To samo zresztą jesli chodzi o paczki z No do PL

a tak znajdziesz kogoś "uprzejmego", który nie dojedzie już do ciebie i potem będzie krzyk, że złodziej itp. Po co uzależniać się od dobroci i chęci innych skoro jest Poczta?!

.. no wiem.. "uprzejmi" są niezawodni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Julita Więzowska
(julka235)
Nowicjusz
ja nie raz kupowalam na Allegro nie bylo nigdy problemu z wysylka za granice oczywiscie trzeba liczyc sie z tym ze wysylka wtedy jest wieksza niz do Pl nawet elektronike zamawialam raz przyszlo pismo ze zatrzymano tel i ze clo wiec odpisalam im ze to prezent i odeslali mi bez zadnych kosztow raz tylko placilam za krzeselko do karmienia dla dziecka ale to byly male koszta jakies 200 kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(katarzynarybak)
Wiking
Jasna przepraszam teraz spojrzalam na nicka, kobiety bym sie nie czepila za komentarz taka moja pseudo solidarnosc,
wiesz co prawda to prawda jednak sie ja boje jak ognia powtarzac tego eksperymentu bo po takim doswiadczeniu, jednak ryzyko o ktorym piszesz "uprzejmych" rowniez istnieje prawda jest taka ze jak czlowiek sam sobie czegos nie zalatwi to na nikogo tak naprawde nie mozna liczyc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok