Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Młodzi, zdolni, znający języki obce szukają pracy - Norwegia

Czytali temat:
(416 niezalogowanych)
2 Posty
Natalia Łepecka
(na_ta_lia)
Wiking
Witamy!
Jesteśmy trójką przyjaciół ( Natalia - lat 23, Kasia - lat 24, Cristian (lat 26) i szukamy pracy pracy w Norwegii od zaraz. Obecnie przebywam w Oslo, jednak posiadamy własny samochód i w każdym momencie możemy się przenieść do innego miejsca (planujemy wyjazd do Bergen 02.07.2012). Ponadto:
- wszyscy znamy język angielski w stopniu bardzo dobrym (płynny w mowie i piśmie), ponadto inne: włoski, niemiecki, rosyjski, francuski
- mamy prawo jazdy kat. B
- szybko się uczymy, jesteśmy komunikatywni, odpowiedzialni, pracowici, sumienni
- posiadamy doświadczenie w gastronomii (ja i Kasia pracowałyśmy jako kelnerki w Bari)
- posiadamy doświadczenie w sprzedaży w sklepie
- posiadamy doświadczenie przy sprzątaniu,
- posiadamy doświadczenie w opiece nad dziećmi.

Możemy pracować przy:
- sprzedaży,
- produkcji,
- zbiorach owoców,
- gastronomii,
- opiece nad dziećmi,
- opiece nad osobami starszymi
- sprzątaniu,
- wszelkie inne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
powodzenia ..... przybywajcie do bergen

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(daria.toton)
Wiking
Witam. Mam 19 lat. Od października zaczynam studia medyczne. Również szukam pracy. Jakiejkolwiek na okres 2 miesięcy.
Jestem zameldowana w Norwegii. Pracę przyjmę od zaraz. Prawa jazdy nie posiadam, ale mam 100 metrow od domu przystanek i mogę dojechać w kazde miejsce w Bergen.
Znam język angielski i niemiecki w stopniu bardzo dobrym, nieobca jest mi również łacina medyczna i humanistyczna
Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi, fotomodelingu, sprzątaniu, w pracach sezonowych ,kurs pierwszej pomocy, kurs hospicyjnego wolontariusza medycznego, byłam również instruktorką tańca.
Przyjmę każdą pracę od zaraz. Proszę o pilny kontakt daria.toton@gmail.com
lub telefon 691138546
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok