Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wynajmę mieszkanie (propozycja mało oryginalna) - Norwegia

Czytali temat:
(720 niezalogowanych)
8 Postów

(Jagi65)
Wiking
Mam 23 lata, nie imprezuje, nie posiadam nałogów, interesuje mnie wynajęcie pokoju w Bergen lub okolicach z możliwością wynajmu na dłuższy okres. Głównie na przenocowanie po pracy. Propozycje cen proszę podawać na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Jagi65 napisał:
Mam 23 lata, nie imprezuje, nie posiadam nałogów, .

Zal mi Ciebie, mam nadzieje, ze tylko udajesz taka niedojebana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Jagi65)
Wiking
wyraźnie jest napisane żeby składać oferty a to chyba troszkę obiega od tego. Dla takich wyrzutków społecznych "polaczków" itp których w Polsce jest od za....ania nie mam pieniędzy na takie uciechy a i życzę ci szybkiego powrotu do Polski bo tu się na pewno odnajdziesz i
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Jagi65 napisał:
wyraźnie jest napisane żeby składać oferty a to chyba troszkę obiega od tego. Dla takich wyrzutków społecznych "polaczków" itp których w Polsce jest od za....ania nie mam pieniędzy na takie uciechy a i życzę ci szybkiego powrotu do Polski bo tu się na pewno odnajdziesz i

Ciezko o robocine to i czlowiek gada co slyna na jezyk przyniesie. Jak znajde jakus to i mni czasu bedzie na pisanie gupot. Mam nadz, ze to cie nie obciunzylo bolesnie, ale nikt nie muslal o tym wczesniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...jagi

poszukaj w zakonach,

opactwach oraz innych miejscach odosobnienia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Jagi65)
Wiking
Jak chcesz wiedzieć to prace mam załatwioną i jak ci się nudzi to wejdź na czat i sobie pisz co do głowy przyjdzie choć sądzę że nie wiele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Jagi65 napisał:
Jak chcesz wiedzieć to prace mam załatwioną i jak ci się nudzi to wejdź na czat i sobie pisz co do głowy przyjdzie choć sądzę że nie wiele

Oj Jagi Jagi - Mowilem, ze u mnie ciezko z robocinom to i sie wyzywam na innych. Nie wiem czy starczy do 30 piniendzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Jagi65)
Wiking
a co burdele już obstawiłeś ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(Jagi65)
Wiking
optimus reaktywacja
a to się nie zrozumieliśmy no trzeba przyznać ciekawa rozrywka dla zabicia czasu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Jagi65 napisał:
optimus reaktywacja
a to się nie zrozumieliśmy no trzeba przyznać ciekawa rozrywka dla zabicia czasu

Jagi- cytuj osobe do ktorej odnosi sie komentarz, bo powstaje balagan.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok