Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

after na kwadracie - Norwegia

Czytali temat:
(429 niezalogowanych)
14 Posty

(lifetone)
Wiking
kto ma ochote na bankiet w domu w klimacie deep dub,house,nu disco badz techno to nie podbija do mnie robimy ruba bibe,posiadam sprzet wiec potrzebna by mi tylko byla wierza i jadymy z tematem wiecej na temat ;:

soundcloud.com/filoovmusic

soundcloud.com/life-tone

czekam na odzew od klubowiczow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
lifetone napisał:
kto ma ochote na bankiet w domu w klimacie deep dub,house,nu disco badz techno to nie podbija do mnie robimy ruba bibe,posiadam sprzet wiec potrzebna by mi tylko byla wierza i jadymy z tematem wiecej na temat ;:

soundcloud.com/filoovmusic

soundcloud.com/life-tone

czekam na odzew od klubowiczow.

Ja tylko w kwestii formalnej - choc wielu slow w twoim poscie nie rozumiem to jednak uderzyla mnie "wierza" o ktorej napomknąłeś. Mysle, ze chodzilo ci o "wieżę"
Powodzenia z ruba/biba czy jak to tam zwiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(lifetone)
Wiking
Chodzilo mi o sound system czyli jakis sptrzet naglasniajacy bo reszte ma czyli wierza -2glosniki po 50wat.I live set gotowy,ale widze ze bedzie cienko bo nasi wola sie zajebac bimbrem i spedzic czas topieniu smutkow w butelce w sobote i niedziele kolejny smutny weekend minal.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok