Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Witam - Norwegia

Czytali temat:
(315 niezalogowanych)
3 Posty
Wiking
Mam mały problem . Przyjechałem tu do pracy ,ale okazało sie że to była totalna sciema . Mam gdzie mieszkac przez kilka miesiecy i kase mam żeby przeżyc jakies 4 miesiące . Jesli moze mi ktoś poradzic gdzie sie udac ,gdzie szukac pracy . Dzieki za jakomkolwiek informacje . Krzys
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
szukaj cos w adeko,to moze byc jedyne wyjscie w tej chwili.wspolczuje ci.ale takie sa realia w tej chwili w norge.moze gdzes sie zalapiesz u jakiegos polaka na prace.zycze powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Szukaj na finn.no. Zgłoś sie do Adecco albo szukaj pracy w zawodzie jesli taki posiadasz. U polaka nie radze chyba, że w ostatecznosci, bo polak polaka zatrudn za grosze dosłownie. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Tuptusiowata napisał:
Szukaj na finn.no. Zgłoś sie do Adecco albo szukaj pracy w zawodzie jesli taki posiadasz. U polaka nie radze chyba, że w ostatecznosci, bo polak polaka zatrudn za grosze dosłownie. Powodzenia
Jest jeszcze jedna opcja!!!
"All inclusive"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kuziu napisał:
Mam mały problem . Przyjechałem tu do pracy ,ale okazało sie że to była totalna sciema . Mam gdzie mieszkac przez kilka miesiecy i kase mam żeby przeżyc jakies 4 miesiące . Jesli moze mi ktoś poradzic gdzie sie udac ,gdzie szukac pracy . Dzieki za jakomkolwiek informacje . Krzys
jakie miasto i jaka branza???? yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok