Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

przedszkole dla polskich dzieci - Norwegia

Czytali temat:
krzysztof szwarc Marek Zatonski Karolina Szynwelska anna.m.90 Jackacz89 kaczmarczyk Adecco Bygg Anita Ka (2569 niezalogowanych)
14 Posty
Wiking
HEI, W BERGEN JESTEŚMY DOPIERO OD PARU TYGODNI Z MOJĄ CÓRCIA, OCZYWIŚCIE NADAL CZEKAMY NA MIEJSCE W NORWESKIM PRZEDSZKOLU, CZY KTOŚ SIE ORIENTUJE CZY NADAL DZIAŁAJĄ TUTAJ TZW POLSKIE PRZEDSZKOLA NP NA KONG OSCAR GATE???A MOŻE JAKAS MAMA UCZĘSZCZA TAM ZE SWOIM MALUSZKIEM??? Z CHĘCIĄ TEŻ BYM SIĘ WYBRALA ZE SWOJĄ CÓRCIĄ, BO W DOMKU PO MIMO ZAJĘC STRASZNIE JEJ NUDNO....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ewelina F.
(eweluusiaa)
Nowicjusz
Z tego co ja wiem, to jedyne polskie przedszkole jakie jest w Bergen to jest w polskiej szkole ale tam dzieci spotykaja sie raz na tydzien albo dwa (konkretnie nie pamietam) i sie placi za nia troche. Masz tu strone polskskole.org/ i poczytaj sobie, napisz maila czy cos .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Dorota ro
(garetka)
Wiking
Witaj serdecznie a gdzie dokladnie mieszkasz ?? Jjezdze ze swoim 2,5 letnim synkiem do otwartego przedszkola jesli chcesz sie dowiedziec czegos wiecej zapraszam na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Dorota ro
(garetka)
Wiking
Spotykamy sie w srody, czwartki i piatki w godzinach od 10 do 14:30 Jest naprawde super, bardzo mila atmosfera, poza mna jest jeszcze kilka polek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok