Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Grzegorz Ostapowicz Milosz36 xxxxxxxxxxxxx (4429 niezalogowanych)
15 Postów
Wiking
mozesz dokladnie opisac adres
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Olga O.
(oolgita)
Nowicjusz
ja tez chce ogorka kiszonego!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
Michal k
(djshady)
Początkujący
dostałem namiar nie do konca dokladny ale latwy do trafienia
mapy.google.pl/maps?f=d&source=s ... ge+(Fretex)+to:Nina+Griegs+gate+2,+5015+Bergen,+Norge+(Nyg%C3%A5rd+skole)&hl=pl&geocode=FWJ4mQMdCFhRACEFhA3P0NSDCA%3BFXB1mQMdSlVRACG7P-rlI7xAcA%3BFfx2mQMd9kNRACHq-I2V0UpB0w&mra=pd&mrcr=0,1&dirflg=w&sll=60.389137,5.328305&sspn=0.00545,0.01929&ie=UTF8&ll=60.388893,5.329936&spn=0.00545,0.01929&z=16&layer=c&cbll=60.38878,5.329859&panoid=hvBf_oH3OTagnzNeQMq47w&cbp=12,127.98,,0,10.14
macie widok na sklep, drugi jest na tej samej ulicy tyle ze nieco dalej po proostej idac ulica od dworca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
s n
(nowson)
Wiking
a czego to namiar dałeś??? sklep polski ??? czy cu???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ewelina F.
(eweluusiaa)
Nowicjusz
Jest taki ruski sklep jak sie idzie w strone akvarium w Bergen i tam produktow polski jest pelno, ba nawet mrozone pierogi z Polski sa. Tylko ciezko wytlumaczyc jak sie idzie do niego. W kazdym badz razie jak idziemy do akvarium przy wodzie caly czas to w koncu natrafimy na ten sklep bo jest na rogu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
na którym rogu te pierogi ....na tym okrągłym czy na tym w akvarium
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Anna Piekut
(Anula81)
Wiking
jest tez rosyjski sklep w centrum naprzeciw Bryggen, ulicy nie pamietam. Maja tam wszystko kapuste, ogorki, fasole, musztarde, itp.itd.
slodycze tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to pewnie ten na rogu !!! ale mam wątpliwości czy aby ruskie pierogi w tym ruskim sklepie są na pewno polskie na dodatek jastar zakwestionuję kapuchę .....aaa i słoninę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
to pewnie ten na rogu !!! ale mam wątpliwości czy aby ruskie pierogi w tym ruskim sklepie są na pewno polskie na dodatek jastar zakwestionuję kapuchę .....aaa i słoninę
Ponoć te ruskie pierogi w ruskim sklepie nie są wcale polskie, ale tureckie. Podróby po prostu z podrobami zamiast sera i cebuli. Tak mi mówil znajomy Turek z Kurdystanu - zacny człowiek, co to nie skłamie, nie ściemni, a na pierogach się zna, jak Tatar z Kazania.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ewelina F.
(eweluusiaa)
Nowicjusz
No wlasnie ciezko wytlumaczyc gdzie ten sklep ;/.

Nie wiem czy pierogi polskie, tureckie czy inne. W kazdym razie w opakowaniu, na ktorym pisze po polsku i wydaje mi sie, ze to oryginalne opakowanie. Nie wnikalam gdzie je produkowali. Mowie co widzialam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok