gabriel napisał:
koalski napisał:
... szkoda tylko, że podobnym szczęściem nie może się cieszyć wielu innych - a zwłaszcza nowych, zdezorientowanych, zahukanych.
Już ty się nimi zajmiesz, prawda dziubasku???

Jeżeli tylko będą zadawać głupio debilne pytania ...TO NA PEWNO tak będzie ...!.
---
Wiesz ... to nie sztuka kadzić Każdemu... i robić dobrą minę , do głupiego pisemnego zachowania na forum .
---
Niech przykładem będzie tutaj , Twoja Forumowa Postać , niejakiego..."koalski"...
Zarejestrowałeś się Parę Chwil temu , spłodziłeś parę postów a każdy podobny do poprzedniego...
I teraz pytanie zasadnicze ...
KTÓRE , TO JUŻ TWOJE WCIELENIE , NA TYMŻE FORUM..."MN"...?.
---
A może Ty , jesteś Faktycznie Nowym Użytkownikiem w sensie stricte , czytasz forum od trzech lat , a dopiero teraz postanowiłeś wziąć czynny udział , by dać co niektórym tutaj słuszną nauczkę ...!?.
---
Ech ...nie mam chęci , wdawać się dalej w ta dyskusję .
Które wcielenie? niezliczone
Aaaa, bo ty chyba nie wiesz, że buddyści się odradzają...
Ps. mnie się też nie chce.
Za każdym razem, gdy pytanie adresowałem bezpośrednio do ciebie udawałeś, że tego nie widzisz, więc ręce i nogi opadły mi już jakiś czas temu. No cóż widocznie jest to taki twój sposób przyznawania się do błędu. Trochę dziecinny, ale któż z nas jest doskonały
/tylko nie każ mi cytować - bo mogłoby się jeszcze okazac, że pamiętam wszystkie swoje inkarnacje/.
Dobranoc, śpij słodko, aniele /ups: archaniele/.