Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

reproduktor ;) - Norwegia

Czytali temat:
(985 niezalogowanych)
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
Najlepiej poszukaj u fachowców w Norsk Kennel Klub: http://www.nkk.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz

szukam dla mojej suni samca sznaucera miniature najlepiej bialego.Cocunia jest rasowa,lecz nie byla wystawiana co za tym idzie nie ma potwierdzonego rodowodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no nie sądzę, aby się jakiś chętny trafił na nie rasową sukę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Nowicjusz
jeszcze raz ponawiam pytanie o samca-(nie musi byc bialy) dla mojej suni.Wystarczy ze bedzie to sznaucer miniatura
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
zupka napisał:
jeszcze raz ponawiam pytanie o samca-(nie musi byc bialy) dla mojej suni.Wystarczy ze bedzie to sznaucer miniatura A nie prościej zapytać się o takie sprawy w przychodni weterynaryjnej w której wasza psina przechodzi badania .
Przecież Wet ma rozeznanie w tych sprawach
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
zupka napisał:
szukam dla mojej suni samca sznaucera miniature najlepiej bialego.Cocunia jest rasowa,lecz nie byla wystawiana co za tym idzie nie ma potwierdzonego rodowodu.
Jezeli piesek ma rodowod, to radzilabym przerejstrowac go do NKK. Latwiej wtedy znalesc reproduktora. Szczeniaki moglyby wtedy dostac stamtavle, a co za tym idzie, cena ich by byla duzo wyzsza. Jezeli dodatkowo zostalabys czlonkiem NKK do mozesz kozystac z DogWeb. Jak i uczestniczyc w wystawach (jezeli to cie interesuje. To, ze twoj pies nie byl wystawiany nie ma w sumie zbyt duzego znaczenia.

www.nkk.no/nkk/public/openIndex?ARTICLE_ID=1131102143933
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Kamila P-L
(starlett)
Początkujący
jaka szkoda... bo ja miałam sznaucera mini p&s, ale miałam problemy z zabraniem go do Norge, i miał na jakiś czas zostać u rodziców w Polsce, a wyszło tak że mi go już nie chcieli oddać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
mówiąz szczerze tez bym ci nie oddał.....
Z oczu ci zle patrzy i jestes zimna jak głaz
Twoj norek sie pozbieral po tym złamaniu?
chyba nie do konca, skoro szukasz fizioterapeuty dla niego......
Swoja droga to bardzo ciekawe, czemu po wypadku szukałas pomocy wsród polaków,a teraz potrzebujesz rehabilitanta równiez z pl......
czemu twoj boyek nie uda sie po pomoc do norweskiej słuzby zdrowia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
a co do tego bzykania> to mam ogiera dla twoje suki, tyle ze duzo ładniejszy i konkretny cwaniak, bo rozumie w dwóch jezykach, poniewaz jako ułozony szczeniak przypłynął z USA
Nie zartuje,mój Lion ogarnia i polski i angielski : )
wazy 2,5kg i jest rasy ratterier....
Tyle,ze jest drogi i lubi pukanko,wiec twoja sunia mogłaby sie w nim trzasnąc i po ptakach,a wtedy kazda praca ze względu na miłosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok