Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Numer personalny. - Norwegia

Czytali temat:
(361 niezalogowanych)
12 Posty
Agnieszka Mickiewicz
(agnessa_dm)
Wiking
Hej wszystkim. Ile się czeka na numer personalny? Ja już czekam ponad 3 tygodnie i nic A jestem w zaawansowanej ciąży i nie wiem co dalej....
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
agnessa_dm napisał:
Hej wszystkim. Ile się czeka na numer personalny? Ja już czekam ponad 3 tygodnie i nic....
Z tym pytaniem , tylko i wyłącznie do tego urzędu w którym składałaś dokumenty...
To są Indywidualne sprawy ...
Każdy przypadek jest rozpatrywany osobno , nie ma żadnej reguły , nigdzie nie jest napisane , że Musisz dostać numer , możesz nie dostać zgody na pobyt ...
Kto to wie ...!? .
Tylko Tam dowiesz się prawdy , Tu jedynie można GDYBAĆ... może wniosek nie jest do końca wypełniony tak jak być powinien ... I dlatego to tak długo trwa ...
Gdybanie ...gdybanie....gdy... gdy...gdy-
Z tego wszystkiego można dostać w ...-banie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Nowicjusz
Na personalny czeka sie 3 tygodniek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Agnieszka Mickiewicz
(agnessa_dm)
Wiking
Najgorsze jest to, że wniosek mi sprawdzała kobita w urzędzie, a pozwolenie mam bezterminowe, a tu cisza Chyba naprawdę będę musiała się do skate przejść. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Ja po ponad 3 tygodniach oczekiwania poszłam do skate i poprosiłam o wydrukowanie numeru i karty podatkowej z systemu. Dostałam od ręki.
Pocztą dostałam po kolejnym tygodniu oczekiwania...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Agnieszka Mickiewicz
(agnessa_dm)
Wiking
Byłam wczoraj w skate i też mi wydrukowali i już mam Więc mogę odetchnąć z ulgą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok