Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Łukasz Ch (9961 niezalogowanych)
64 Posty
Andrew Wat
(andvat)
Początkujący
czytalem gdzies, ze mrowki produkuja o znacznie wiecej co2 niz ludzkosc
a zyja od tysiacleci
czy powinnismy je eksterminowac?

ja na przyklad chce byc spalony a nie pochowany
moze...
spalisz mnie na stosie za te slowa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
andvat napisał:
...spalisz mnie na stosie za te slowa?

Palenie na stosie jest wysoce nieekologiczne - emisja CO2 oraz niszczenie lasów poprzez użycie drewna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
mepsycholog napisał:
Mozemy zwolnic proces globalnego ocieplenia poprzez wlasnie recycling, czyli segregowac smieci w domach, starac sie nie produkowac duzej ilosci smieci,nie palic np.lisci itp.Jesli nie jest to konieczne postarac sie przespacerowac zamiast uzywac samaochodu,zakrecic kurek z woda przy goleniu czy tez myciu zebow.Jesli kazdy pojedynczy czlowiek zrobi maly krok wtedy ludzkosc zrobi ogromny krok w kierunku ratowania planety.Musimy zaczac od siebie, wowczas byc moze nasze dzieci beda mogly spac spokojnie.

Ty dalej wierzysz, ze czlowiek ma znaczacy wplyw na globalne ocieplenie ?????? aaaaaaaaaaaaaaaa ze jeszcze tacy ludzie istanieja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mepsycholog napisał:
Mozemy zwolnic proces globalnego ocieplenia poprzez wlasnie recycling, czyli segregowac smieci w domach, starac sie nie produkowac duzej ilosci smieci,nie palic np.lisci itp.Jesli nie jest to konieczne postarac sie przespacerowac zamiast uzywac samaochodu,zakrecic kurek z woda przy goleniu czy tez myciu zebow.Jesli kazdy pojedynczy czlowiek zrobi maly krok wtedy ludzkosc zrobi ogromny krok w kierunku ratowania planety.Musimy zaczac od siebie, wowczas byc moze nasze dzieci beda mogly spac spokojnie.

mepsycholog a czy dasz nam swiatly przyklad ? tak chocby dla oszczednosci pradu i rownowagi naszej umyslowej....

... odlacz prad od swojego komputerka tak juz na stale, pleaseeeee !!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
mepsycholog napisał:

Jeszcze możemy ocalić świat!!!

naturalnasprawa.blox.pl/2009/08/Sikanie-pod-prysznicem.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
ulv72 napisał:
mepsycholog napisał:

mepsycholog a czy dasz nam swiatly przyklad ? tak chocby dla oszczednosci pradu i rownowagi naszej umyslowej....

... odlacz prad od swojego komputerka tak juz na stale, pleaseeeee !!!!!!!!

ulv, nie denerwuj się tak...
włącz sobie muzykę, puść na cały głos i zaraz będzie ok, uwierz...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
vanessa 30 napisał:

ulv, nie denerwuj się tak...
włącz sobie muzykę, puść na cały głos i zaraz będzie ok, uwierz...

a jakie denerwowanie sie ?? daleko jest mi do tego.... zwyczajnie tylko wierzyc nie chce mi sie kiedy widze, co ta dziewczyna wypisuje....
a muzyczka caly czas mi towarzyszy tak czy siak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jeszcze możemy ocalić świat!!!

naturalnasprawa.blox.pl/2009/08/Sikanie-pod-prysznicem.html[/quote]

No to sie zalamalem. Mam dwadziesciaczterycylindry, emituje CO2 za przynajmniej piec przecietnych rodzin, a tu sie dowiaduje ze mam jeszcze jakies przeblyski EKOLOGII! AAAAAAAAAAAAAAAA......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ozzy)
Wiking
a najlepiej do wanny podczas wspolnej kapieli i jeszcze na besenie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Ozzy napisał:
a najlepiej do wanny podczas wspolnej kapieli

Taaaaaak, albo po prostu namowic partnerke na lewatywe naturalna

Dla niewtajemniczonych, akapit trzeci :www.sexanalny.republika.pl/inne/dlamezczyzn.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok