Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(17869 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
Siemka Dino i dzięki za objaśnienia których co prawda nie potrzebowałem ale szlag mnie trafia jak czytam te Jej formułki Znowu nam żuciła temat jak psom jakiś ochłap z pańskiego stołu i liczy na to że zaczniemy warczeć na siebie lub gryźć się między sobą?????? Coraz bardziej się zastanawiam czy Cię jeszcze nie lubię czy już nienawidzę mep?Chyba mnie w depresje wpędzasz , a ponoć masz z tego wyciągać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
To jez ustalilismy. Teraz zastanowmy sie jaki rodzaj przemocy probuje zastosowac wobec na mep. , jakie beda tego skutki i co z tym mozemy zrobic...... zanim przyjdzie depresja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Dino napisał:
[b]
Przemoc niewerbalna - bez słowa wyjaśnienia, wałkiem w łeb i do łóżka .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
retier1 napisał:
Siemka Dino i dzięki za objaśnienia których co prawda nie potrzebowałem ale szlag mnie trafia jak czytam te Jej formułki Znowu nam żuciła temat jak psom jakiś ochłap z pańskiego stołu i liczy na to że zaczniemy warczeć na siebie lub gryźć się między sobą?????? Coraz bardziej się zastanawiam czy Cię jeszcze nie lubię czy już nienawidzę mep?Chyba mnie w depresje wpędzasz , a ponoć masz z tego wyciągać

Wyjaśnienia są dla ogółu, spodobał mi się twój post pełen ironii. Wpędzanie w depresję jest celowe, służy dobrze rozumianemu interesowi zawodowemu psychologa. To tak jak z pomocnikiem szklarza wybijającym szyby (o ile mnie pamięć nie myli, Charlie Chaplin grał tę rolę w jakimś filmie, niestety nie pamiętam tytułu ).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów

(cekinek)
Początkujący
ale o so chodzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
cekinek napisał:
ale o so chodzi

dobre pytanie Wiesz , tak mi się zdaje że to jest chyba być lub niebyć dla kogos

Ale spoko ciąg dalszy pewnie nastąpi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vika)
Wiking
W gazetach pisze w kazdy niemal dzien, ze to mezczyzni uzywaja przemocy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Vika ..to nie my wymyslilismy ten temat....

To widocznie mep uzywa przemocy i szuka kolezanek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
A moze cos przeskrobala, i faktycznie ten temat z sadem .... i .... i ....moze jednak sie zaszyla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok