Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3 Posty
Natalia Mays
(Natalia)
Wiking
Slysze FROGNER - ja, Majorstua ! To zaraz za rogiem. Moze by tak na kawe np. do Literaturhuset zaraz przy Slottet ? albo zeby wszystkie kojarzyly Hard Rock Cafe ?
Niemniej chyba warto jakies konkrety z tym spotkaniem - National Theatret ? Weekend ? Jak tak, to ktory i w jakich porach pasuje ? Moze ubierzemy sie w cos charakterystycznego: jakis kolor, zeby sie rozpoznac ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katie)
Wiking
Jeju, myslalam ze dostane jakies automatyczne powiadomienie o nowych postach na maila i nie zagladalam tu wogole. A tu prosze
Jesli chodzi o mnie to chwilowo ciezko, ale za jakies 2 tygodnie juz bede mogla- W razie jak sie Wam uda pierwszy "sabat" to dolacze na nastepny

Pozdrawiam i ciesze sie ze sie babeczki odezwaly, bo na gg to tylko chlopy mecza i ja nie wiem, czy oni umieja czytac??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(a_neczka_k)
Wiking
ja tez chetnie dolacze do grupy
czekam na wiecej informacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katie)
Wiking
Dziewczyny, to jest moj nr gg 1520587. Slicznie prosze o jakiej info, w razie spotkania... Ja kasuje swoje konto z tego portalu. Nie mam sily sie co 2 minuty logowac, i do prostackich zaczepek tym bardziej nie mam sily.

Pozdrawiam ! :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Przykro mi Katie, że takie rzeczy Cię spotykają.

Ja też w centrum mieszkam jak coś ustalicie to ja się podstosuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Robert kowalski
(jobejt3)
Wiking
Witam ja też jestem samotny i też chetnie wlece na ten zlocik...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Sylwia Bochenska
(Fionnka)
Początkujący
Czesc dziewczyny ja jestem bardzo chetna na spotkanie. Od rana do wieczora siedze w domu i juz nie wiem co mam w tym domu robic. Mieszkam kolo Majorstuen dajcie znac jak cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(a_neczka_k)
Wiking
no to jak kobiety?? bedzie jakies spotkanie czy nie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Adamek)
Wiking
hi a czy ja tez moglbym sie dolaczyc do kawki bo nie tylko wy jestescie samotne ja to dopiero mam obciach7dni w tygodniu pracuje i tylko praca i dom mmm ... sw n.rok i tp.. bez dnia wolnego ostro.To jak no chyba ze ktoras z was by chciala sam na sam ze mna sie spodkac no nie wiem czekam na odp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Witek Hetmański
(wietas)
Wiking
wszystcy chetni, szyscy na tak, niech ktos zapoda date i miesce, a dalej zaczna sie korekty terminow i jakos sie dojdzie do porozumienia jak nikt nic nie wymysli w ciagu 3 dni to ja wezme sprawe w mje rece ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok