Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Koszykowka! - Norwegia

Czytali temat:
Wojciech Walczak (1123 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Koszykowka a moze siatkowka? Moze znajdzie sie pare osob chetnych do porzucania do kosza lub poodbijania??? Boiska sa,pilki mam, brakuje tylko grupy ktora zechcialaby sie troszke spocic. Zadne zawodowstwo! czysta amatorszczyzna!!! Co wy na to???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
piłka jeszcze na dodatek
kiedy królestwo na to wszystko znajdzie czas ??? nauka gry na gitarze , pływanie , rysowanie , praca a teraz jeszcze siatkówka i koszykówka
NIE BYWAŁE ...... jeszcze tylko zamiast pracy to kolarstwo a zamiast spać to filozofować
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
no to ja zapisuje sie kzk

pytanie do dziewczyn na forum : czy moze mi ktoras z was polecic jakies buty na bardzo wysokich koturnach, najlepiej takich sportowych, skocznych koturnach ? kzk jest wyzszy o glowe i grzywke wiec musze jakos to zrownowazyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
bad harry napisał:
piłka jeszcze na dodatek
kiedy królestwo na to wszystko znajdzie czas ??? nauka gry na gitarze , pływanie , rysowanie , praca a teraz jeszcze siatkówka i koszykówka
NIE BYWAŁE ...... jeszcze tylko zamiast pracy to kolarstwo a zamiast spać to filozofować

Hm..... filozoficznie rzecz biorac mozna plynac na gitarze z pilka i rzucac do kosza a potem rysowac tylko wyniki a na miejsce spotkania przyjechac rowerkiem(nie koniecznie wodnym).
No wlasnie ULV,nikt nie powiedzial ze to maja byc sami faceci!!! Wiec mamy,zony kochanki,dziewice i rozspustnice tez zapraszam!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A male jest piękne A tak nawiasem - w piątek zaczyna sie mundialejro , kto by tam w kosza grał, a siatkówke mam prawie codziennie i potem mi w te siatki dzieciaki zaglądają, mała woła "kupełaś gume emilce?" , a młody kiełbasy szuka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
A ja calkiem na powaznie!! Po dzisiejszym polgodzinnym sparingu z synem pod koszem mam sile tylko do klikania na klawiaturze i chyba czas to zmienic abym mogl jeszcze wstac nastepnym razem! Pocieszam sie jednak(nie jest tak zle) ze dwudziestolatek zasnal jak zabity po tym naszym meczu,hihihihhi!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
jak juz zrobimy druzynke i potrenujemy, to mozna mecz z tonsbergiem zrobic ale to jak juz potrenujemy, zeby obciachu nie bylo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kzk, a dopilnowales żeby zęby i stopy umył?? Bo moj syn "se zapomnia " czasem hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Ja grać nie umiem więc myślę że doskonale się nadaję do drużyny

Ulv, dziewczyną nie jestem, ale znalazłem rozwiązanie dla Ciebie:

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
A ja calkiem na powaznie!! Po dzisiejszym polgodzinnym sparingu z synem pod koszem mam sile tylko do klikania na klawiaturze i chyba czas to zmienic abym mogl jeszcze wstac nastepnym razem! Pocieszam sie jednak(nie jest tak zle) ze dwudziestolatek zasnal jak zabity po tym naszym meczu,hihihihhi!!!!

To lepiej sprawdz, czy oddycha...hehehe... OH!...Sorrr... mialo byc bez rodzinnych dowcipow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok