Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Wojciech Walczak (1094 niezalogowanych)
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
krolestwo za konia napisał:
bad harry napisał:
piłka jeszcze na dodatek
kiedy królestwo na to wszystko znajdzie czas ??? nauka gry na gitarze , pływanie , rysowanie , praca a teraz jeszcze siatkówka i koszykówka
NIE BYWAŁE ...... jeszcze tylko zamiast pracy to kolarstwo a zamiast spać to filozofować

Hm..... filozoficznie rzecz biorac mozna plynac na gitarze z pilka i rzucac do kosza a potem rysowac tylko wyniki a na miejsce spotkania przyjechac rowerkiem(nie koniecznie wodnym).
No wlasnie ULV,nikt nie powiedzial ze to maja byc sami faceci!!! Wiec mamy,zony kochanki,dziewice i rozspustnice tez zapraszam!!

KZK chetne zapisalabym sie do druzyny ale skroro tylko " mamy,zony kochanki,dziewice i rozspustnice" to sie nie lapie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
lacrima napisał:
[quote]krolestwo za konia napisał:
bad harry napisał:
piłka jeszcze na dodatek
kiedy królestwo na to wszystko znajdzie czas ??? nauka gry na gitarze , pływanie , rysowanie , praca a teraz jeszcze siatkówka i koszykówka
NIE BYWAŁE ...... jeszcze tylko zamiast pracy to kolarstwo a zamiast spać to filozofować

Hm..... filozoficznie rzecz biorac mozna plynac na gitarze z pilka i rzucac do kosza a potem rysowac tylko wyniki a na miejsce spotkania przyjechac rowerkiem(nie koniecznie wodnym).
No wlasnie ULV,nikt nie powiedzial ze to maja byc sami faceci!!! Wiec mamy,zony kochanki,dziewice i rozspustnice tez zapraszam!!

KZK chetne zapisalabym sie do druzyny ale skroro tylko " mamy,zony kochanki,dziewice i rozspustnice" to sie nie lapie [/quote

Nie no nie jestem rasista ani wybredny bierzemy wszystkich jak leci!!!! wszyscy powyzej 120 cm sie lapia sam widzisz nawet Wilk!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
No ale on to rozpustnica jak sie patrzy
Skoro wiec wszystkich to sie pisze na meczyk, tylko chce byc z Toba w druzynie a Grzes niech bedzie w tej co przegra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
hej wam ja sie pisze na meczyk ;p
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No to mysle ze pare osob na sobote sie zbierze. Grzes ze wzgledu na swoje walory sledczo tropiace wypatrzy jakies boisko w centrum coby wszystkim bylo daleko i ustalamy godzine i jak to zaznaczyla Lacrima odrazu wynik zeby niebylo rozczarowan potem ze ktos przegral !!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
lacrima napisał:
No ale on to rozpustnica jak sie patrzy
Skoro wiec wszystkich to sie pisze na meczyk, tylko chce byc z Toba w druzynie a Grzes niech bedzie w tej co przegra

Ale ja nie chce być z wami w drużynie może ustalmy remis.
Ustalmy też w co właściwie gramy, w dwie gry jednocześnie trochę ciężko jest zagrać.
Do siatkówki plażowej boiska mam już na oku, rozpatrzę się za czymś bardziej uniwersalnym i jakoś bliżej miasta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Jezeli nie bedzie propozycji to ja w sobote ide kolo siebie porzucac do kosza nawet sam. Kolo siebie to znaczy Holmlia,obok sklepu Rema jest boisko do kosza. Mysle ze o godz. 14 wiec jezeli ktos ma ochote dolaczyc to zapraszam. Jednakze wciaz oczekuje ze zagramy powazny mecz np o piwko,przegrani stawiaja!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Wiking
krolestwo za konia napisał:
A ja calkiem na powaznie!! Po dzisiejszym polgodzinnym sparingu z synem pod koszem mam sile tylko do klikania na klawiaturze i chyba czas to zmienic abym mogl jeszcze wstac nastepnym razem! Pocieszam sie jednak(nie jest tak zle) ze dwudziestolatek zasnal jak zabity po tym naszym meczu,hihihihhi!!!!

tyle mozesz... pocieszac sie XD co to byl za sparing ja biegalem do okola ciebie a a ty stales to dziwisz sie za ja zasnelem XD pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Mlody! Przetrzyj sobie awatar! Masz na nim jakiegos gloota..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No i dupa z grania dzisiaj! Co sie odwlecze ...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok