Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Transport z Gardermoen 26grudnia do oslo, i z oslo 2stycznia - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... Jan Maryjan adam hryciuk Kasia K Magdalen@ AniaD Ole_Nordmann Tomek35 (814 niezalogowanych)
1 Post

(wiolka93)
Wiking
Witam,
26 grudnia lecę z Warszawy lotem o 13 i ląduję na gardermoen i szukam kogoś kto będzie leciał tym samym lotem i mógł by podwieźć mnie do Oslo. W zamian proponuję zniżkę 30% przed wylotem na polskim lotnisku do większości sklepów (alkohol, perfumy itp). Będę wracać 2 stycznia lotem o 11 na Chopina i tutaj ta sama sytuacja. bardzo proszę o kontakt jeżeli ktoś ma możliwość zabrać mnie ze sobą z lotniska 26grudnia lub na lotnisko 2stycznia. mail fiolcia@vp.pl

pozdrawiam Wiola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
wiolka93 napisał:
Witam,
26 grudnia lecę z Warszawy lotem o 13 i ląduję na gardermoen i szukam kogoś kto będzie leciał tym samym lotem i mógł by podwieźć mnie do Oslo. W zamian proponuję zniżkę 30% przed wylotem na polskim lotnisku do większości sklepów (alkohol, perfumy itp). Będę wracać 2 stycznia lotem o 11 na Chopina i tutaj ta sama sytuacja. bardzo proszę o kontakt jeżeli ktoś ma możliwość zabrać mnie ze sobą z lotniska 26grudnia lub na lotnisko 2stycznia. mail fiolcia@vp.pl

pozdrawiam Wiola

a o co chodzi z tą zniżką 30%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
wiolka93 napisał:
Witam,

pozdrawiam Wiola

Tutaj sprawdź: www.mojanorwegia.pl/wspolna_podroz
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok