Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1953 niezalogowanych)
1 Post

(norwegia73)
Wiking
to jest taka dyskoteka jak u nas w MAXIMKU srednia wieku to 20l. jak ci odpowiada taka zabawa.
No i nasi wsaniali rodacy nie ubliżając nikomu po drinku stają się szerocy jak Arnold i dostają mocy jak Supermen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
piotr kasprzak
(traveleroslo)
Początkujący
o kurde to Nasza grupa strasznei zawyza statystyki...
kurde co Was tak boli ta polska impreza?????
dlaczego nei narzekacie na ''tiger tiger'' ''stravynsky'' i jeszcze cala mase innych dyskotek gdzie sie bawi tez duzo polakow rozumiem ze czesc , z Was slucha troszke innej muzyki i troszke moze draznic disco... ale to najezdzanie zaczyna byc troszke nudne.... co do Arnoldow... i supermenow.... to nie ma znaczenia gdzie takowe osoby sie znajduja tylko ile wypija... wiec rownie dobrze mozecie takowego delikwenta spotkac w Waszym ulubionym HRC
Sam nie wiem dlaczego , tak bronie tego lokalu, ale wkurza mnei strasznie Wasze podejscie... to jedno z wielu miejsc gdzie po prostu mozna spotkac rodakow...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(elizabietka)
Wiking
Aha już wszystko wiem MAXIMEK
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(elizabietka)
Wiking
traveleroslo ja codziennie spotykam rodakow... :d
Tomek Przyjade na 100% i pójdziemy do tego MAXIMKA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(norwegia73)
Wiking
A U WAS NA ,,PROWINCJI ,, HI HI NIE MA NIC CIEKAWEGO ,NIE MA GDZIE SIĘ ZABAWIC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
traveleroslo napisał:
dlaczego nei narzekacie na ''tiger tiger'' ''stravynsky'' i jeszcze cala mase innych dyskotek gdzie sie bawi tez duzo polakow rozumiem ze czesc , z Was slucha troszke innej muzyki i troszke moze draznic disco... ale to najezdzanie zaczyna byc troszke nudne.... co do Arnoldow... i supermenow.... to nie ma znaczenia gdzie takowe osoby sie znajduja tylko ile wypija... wiec rownie dobrze mozecie takowego delikwenta spotkac w Waszym ulubionym HRC
Sam nie wiem dlaczego , tak bronie tego lokalu, ale wkurza mnei strasznie Wasze podejscie... to jedno z wielu miejsc gdzie po prostu mozna spotkac rodakow...

plusik dla ciebie nie bylem nigdy w klubie u pana disco... a poniewaz nigdy tam nie bylem, nie wiem jak tam jest... wiec ?
co moge powiedziec ? no nic...

ale... geneza tego, ze zdarza sie tutaj pisac niechetnie o PDD siega listopada 2009.... gdzie jakos tak dziwnie "nalozylo" sie pewne spotkanie i pewna taneczna impreza... dlatego to tak czasem, niechetnie sie pisze o tym...

niemniej rowniez sadze, ze czas to oooo.....dpuscic sobie juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
elizabietka napisał:
traveleroslo ja codziennie spotykam rodakow... :d
Tomek Przyjade na 100% i pójdziemy do tego MAXIMKA

A moze sobioe tak zmiksujemy i zapodamy "smoothie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jak na razie to ja Wam zapodam konia Refleks dzisiaj mam

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
wiewióra napisał:
a i jeszcze w stringi musicie sie zaopatrzyć to juz wogóle bedzie odjazd

Stringi moge pozyczyc - kiedys to byly normalne kalesony, ale po latach zostaly z nich stringi.
No co?? Wszystko sie zmienia....

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
ulv72 napisał:
traveleroslo napisał:

plusik dla ciebie nie bylem nigdy w klubie u pana disco... a poniewaz nigdy tam nie bylem, nie wiem jak tam jest... wiec ?
co moge powiedziec ? no nic...

ale... geneza tego, ze zdarza sie tutaj pisac niechetnie o PDD siega listopada 2009.... gdzie jakos tak dziwnie "nalozylo" sie pewne spotkanie i pewna taneczna impreza... dlatego to tak czasem, niechetnie sie pisze o tym...

niemniej rowniez sadze, ze czas to oooo.....dpuscic sobie juz

No właśnie, można by dodać jeszcze specjalne traktowanie na forum, jedni mogą dublować wątki, innych się za to upomina. Nie chce mi się już rozwijać wątku z tym że imprezy pt: "polska dyskoteka" są konkurencją dla oficjalnych spotkań forumowiczów "Mojanorwegia.pl" ponieważ to już było wałkowane i nic z tego nie wynikło a umieszczanie linków do stron i portali jest naruszeniem regulaminu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok