Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1888 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Grzes203 napisał:
ulv72 napisał:
traveleroslo napisał:
o kurde to Nasza grupa strasznei zawyza statystyki...
kurde co Was tak boli ta polska impreza?????
dlaczego nei narzekacie na ''tiger tiger'' ''stravynsky'' i jeszcze cala mase innych dyskotek gdzie sie bawi tez duzo polakow rozumiem ze czesc , z Was slucha troszke innej muzyki i troszke moze draznic disco... ale to najezdzanie zaczyna byc troszke nudne.... co do Arnoldow... i supermenow.... to nie ma znaczenia gdzie takowe osoby sie znajduja tylko ile wypija... wiec rownie dobrze mozecie takowego delikwenta spotkac w Waszym ulubionym HRC
Sam nie wiem dlaczego , tak bronie tego lokalu, ale wkurza mnei strasznie Wasze podejscie... to jedno z wielu miejsc gdzie po prostu mozna spotkac rodakow...

plusik dla ciebie nie bylem nigdy w klubie u pana disco... a poniewaz nigdy tam nie bylem, nie wiem jak tam jest... wiec ?
co moge powiedziec ? no nic...

ale... geneza tego, ze zdarza sie tutaj pisac niechetnie o PDD siega listopada 2009.... gdzie jakos tak dziwnie "nalozylo" sie pewne spotkanie i pewna taneczna impreza... dlatego to tak czasem, niechetnie sie pisze o tym...

niemniej rowniez sadze, ze czas to oooo.....dpuscic sobie juz

No właśnie, można by dodać jeszcze specjalne traktowanie na forum, jedni mogą dublować wątki, innych się za to upomina. Nie chce mi się już rozwijać wątku z tym że imprezy pt: "polska dyskoteka" są konkurencją dla oficjalnych spotkań forumowiczów "Mojanorwegia.pl" ponieważ to już było wałkowane i nic z tego nie wynikło a umieszczanie linków do stron i portali jest naruszeniem regulaminu

grzes... a ja przyznam,ze alfa i omega nie jestem i regulaminu, przynajmniej w ktoryms tam momencie widocznie - nie doczytalem... teraz to nadrobie i jesli masz racje, to... masz racje i bedzie male przywolanie do porzadku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(elizabietka)
Wiking
Hilton napisał:
elizabietka napisał:
traveleroslo ja codziennie spotykam rodakow... :d
Tomek Przyjade na 100% i pójdziemy do tego MAXIMKA

A moze sobioe tak zmiksujemy i zapodamy "smoothie"

A z mila chenciom czemu nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nie wiem czy to jest takie proste do rozwiązania jak się Tobie Ulv wydaje, ale próbować możesz
To ten punkt regulaminu:

Właściciele serwisu zabraniają umieszczania przez użytkowników jakichkolwiek treści reklamowych (nazwy firm, linki do stron firmowych i konkurencyjnych portali). Również zabrania się bez zgody właścicieli serwisu umieszczania zdjęć oraz profili o treści komercyjnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Nie wiem czy to jest takie proste do rozwiązania jak się Tobie Ulv wydaje, ale próbować możesz
To ten punkt regulaminu:

Właściciele serwisu zabraniają umieszczania przez użytkowników jakichkolwiek treści reklamowych (nazwy firm, linki do stron firmowych i konkurencyjnych portali). Również zabrania się bez zgody właścicieli serwisu umieszczania zdjęć oraz profili o treści komercyjnej

...o ile firmy te w zaden sposob nie sponsoruja serwisu... taaka niepisana zasada Business is business Grzesiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Grzes203 napisał:
To ten punkt regulaminu:

no wiec.... dla mnie jest to proste a czy jest to takie proste, jak dla mnie jest proste, to sie pewnie dowiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Dlatego też myślę że na jakies specjalne działania wojenne szkoda czasu i energii.
A regulamin jak to regulamin, nikt nie czyta, większość nie przestrzega i nikt nie egzekwuje
Tak jest oczywiście lepiej z pewnych względów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
wiewióra napisał:
no no ulv72 po tych treningach to napisz gdzie bedziecie wystepować to przyjdziemy z dziewczynami
Koniecznie i ja i ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Odnośnie imprezy dla pań to chyba lepiej by to wyglądało gdyby te właśnie panie o których tak myślicie ze względu na ich dzień miały wstęp za darmo? Nawet w Polsce jest już normą że dziewczyny nie płacą przy wejściu na imprezę, szczególnie jeśli jest na ich cześć.
Tylko że pewnie jak by nie zapłaciły to BOSKI NICK rozebrałby się tylko do połowy, albo zakończył występ na zdjęciu kurtki i czapki

Ulv, jak już zdobędę kaloryfer z jakiejś budowy to mogę dołączyć do waszej grupy pieśni i tańca??? Pliiiis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Grzes203 napisał:
Odnośnie imprezy dla pań to chyba lepiej by to wyglądało gdyby te właśnie panie o których tak myślicie ze względu na ich dzień miały wstęp za darmo? Nawet w Polsce jest już normą że dziewczyny nie płacą przy wejściu na imprezę, szczególnie jeśli jest na ich cześć.
Tylko że pewnie jak by nie zapłaciły to BOSKI NICK rozebrałby się tylko do połowy, albo zakończył występ na zdjęciu kurtki i czapki

Ulv, jak już zdobędę kaloryfer z jakiejś budowy to mogę dołączyć do waszej grupy pieśni i tańca??? Pliiiis

dawaj grzes do nas, kaloryfer niepotrzebny, bedziemy czarowac czyms innym haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
o zesz a jak juz bedzie tak sławni i oblegani w tym oslo to ruszycie na podbój stavanger ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok