Grzes203 napisał:
ulv72 napisał:
traveleroslo napisał:
o kurde to Nasza grupa strasznei zawyza statystyki...
kurde co Was tak boli ta polska impreza?????
dlaczego nei narzekacie na ''tiger tiger'' ''stravynsky'' i jeszcze cala mase innych dyskotek gdzie sie bawi tez duzo polakow
rozumiem ze czesc , z Was slucha troszke innej muzyki i troszke moze draznic disco... ale to najezdzanie zaczyna byc troszke nudne.... co do Arnoldow... i supermenow.... to nie ma znaczenia gdzie takowe osoby sie znajduja tylko ile wypija... wiec rownie dobrze mozecie takowego delikwenta spotkac w Waszym ulubionym HRC
Sam nie wiem dlaczego , tak bronie tego lokalu, ale wkurza mnei strasznie Wasze podejscie... to jedno z wielu miejsc gdzie po prostu mozna spotkac rodakow...
plusik dla ciebie
nie bylem nigdy w klubie u pana disco... a poniewaz nigdy tam nie bylem, nie wiem jak tam jest... wiec ?
co moge powiedziec ? no nic...
ale... geneza tego, ze zdarza sie tutaj pisac niechetnie o PDD siega listopada 2009.... gdzie jakos tak dziwnie "nalozylo" sie pewne spotkanie i pewna taneczna impreza...
dlatego to tak czasem, niechetnie sie pisze o tym...
niemniej rowniez sadze, ze czas to oooo.....dpuscic sobie juz
No właśnie, można by dodać jeszcze specjalne traktowanie na forum, jedni mogą dublować wątki, innych się za to upomina. Nie chce mi się już rozwijać wątku z tym że imprezy pt: "polska dyskoteka" są konkurencją dla oficjalnych spotkań forumowiczów "Mojanorwegia.pl" ponieważ to już było wałkowane i nic z tego nie wynikło a umieszczanie linków do stron i portali jest naruszeniem regulaminu
grzes... a ja przyznam,ze alfa i omega nie jestem i regulaminu, przynajmniej w ktoryms tam momencie widocznie - nie doczytalem... teraz to nadrobie i jesli masz racje, to... masz racje
i bedzie male przywolanie do porzadku
ulv72 napisał:
traveleroslo napisał:
o kurde to Nasza grupa strasznei zawyza statystyki...
kurde co Was tak boli ta polska impreza?????
dlaczego nei narzekacie na ''tiger tiger'' ''stravynsky'' i jeszcze cala mase innych dyskotek gdzie sie bawi tez duzo polakow

Sam nie wiem dlaczego , tak bronie tego lokalu, ale wkurza mnei strasznie Wasze podejscie... to jedno z wielu miejsc gdzie po prostu mozna spotkac rodakow...
plusik dla ciebie

co moge powiedziec ? no nic...
ale... geneza tego, ze zdarza sie tutaj pisac niechetnie o PDD siega listopada 2009.... gdzie jakos tak dziwnie "nalozylo" sie pewne spotkanie i pewna taneczna impreza...

niemniej rowniez sadze, ze czas to oooo.....dpuscic sobie juz

No właśnie, można by dodać jeszcze specjalne traktowanie na forum, jedni mogą dublować wątki, innych się za to upomina. Nie chce mi się już rozwijać wątku z tym że imprezy pt: "polska dyskoteka" są konkurencją dla oficjalnych spotkań forumowiczów "Mojanorwegia.pl" ponieważ to już było wałkowane i nic z tego nie wynikło a umieszczanie linków do stron i portali jest naruszeniem regulaminu

grzes... a ja przyznam,ze alfa i omega nie jestem i regulaminu, przynajmniej w ktoryms tam momencie widocznie - nie doczytalem... teraz to nadrobie i jesli masz racje, to... masz racje