Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Mielnicki Marcin M Monika . Michal W Iga Iga Łukasz VV. Dariusz Koz Marko Marko (4791 niezalogowanych)
29 Postów
joziek norweg
(ad_rem)
Wiking
Misiek71 napisał:
Nie o to chodzi. Jestem w Skandynawii od ponad 20 lat . Przez ten czas wiele sie zmienilo w skutek islamistow dla ktorych jestesmy ludzmi drugiej kategorji. Generalnie daza oni do zislamizowania swiata. Ktos musi wreszcie sie obudzic i zastopowac panoszacych sie muslemow. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania w tym temacie. Moje juz znasz a skoro darzysz ich sympatia to zorganizuj w Europie marsz przeciwko Europejczykom. Pozdrawiam

Po co mi taka polaryzacja? Zabij wszystkich wtedy bedziesz w pierwszej kategorii. Mam dosc ich religii, waszej i kazdej innej. Moze ziema sama sie upomni o spokoj i pomoze jakims wybuchem superwulkanu badz pandemia.

A moze kosmos zesle asteroide..kto wie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Marcin E
(Misiek71)
Wiking
Czytaj uwaznie przed swoim komentarzem. Muslemy uwazaja nas za ludzi drugie kstegori a ja jestem Europejczykiem i jestem u siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
joziek norweg
(ad_rem)
Wiking
Misiek71 napisał:
Czytaj uwaznie przed swoim komentarzem. Muslemy uwazaja nas za ludzi drugie kstegori a ja jestem Europejczykiem i jestem u siebie.

Oni dokonuja gradacji i sztucznie narzucili ci 2 kategorie a powinienes byc w 1 Zastanawiam sie do ktorej kategorii nalezy matka urodzona w afryce a mieszkajaca w europie a do ktorej jej dziecko urodzone juz w E.
Pomijam to, ze wszyscy przybylismy z afryki. Argumenty doprawdy zalosne. Przez sam fakt urodzenia( przypadek) dajesz sobie prawo do nakreslania kierunku reemigracji.

szkoda mojego czasu. dobrej nocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Marcin E
(Misiek71)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
joziek dobrze mowi...

no i poza tym mowisz ze jestes europejczykiem to OK , ale czy na pewno u siebie ? watpie!!

my wszyscy ludzie zyjacy na tym swiecie jestesmy nieuchronnie szufladkowani pod kazdym wzgledem ... wynika z tego ze za nie dlugo bedzie nas laczyc wiecej podzialow niz podobienstw...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
Marcin ma troche racji ,oni uwazaja wszystkich za gorszych kto nie jest muslimem. ale wydaje mi sie jak by juz wszystkich muslimow z norwegji wyzucili to by w koncu przyszedl czas na ludzi pochodzenia polskiego,bo prace zabieraja itp.ale z drugiej strony w jakims sensie pokazujemy ,ze sa nie mile widziani w europie a tym samym bedzie ich mniej w polsce w przyszlosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
68 Postów

(olaf1)
Początkujący
en.wikipedia.org/wiki/PEGIDA#mediaviewer/Fileroposed_German_National_Flag_1944.svg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Pegida Norge
(PegidaNorge)
Wiking
Panowie az smutno jak czytam wasze posty. Patrzac na to co piszecie to bardziej wrogami sobie jestescie niz temu najezdzcy co chce zabrac wam wasze kobiety Kiedys ludzie walczyli dla kawalka materialu ( flagi ) i hymnu narodowego, teraz ciezko tylek ruszyc dla kobiet i dzieci... smutne ale prawdzie.. !!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
joziek norweg
(ad_rem)
Wiking
PegidaNorge napisał:
Panowie az smutno jak czytam wasze posty. Patrzac na to co piszecie to bardziej wrogami sobie jestescie niz temu najezdzcy co chce zabrac wam wasze kobiety Kiedys ludzie walczyli dla kawalka materialu ( flagi ) i hymnu narodowego, teraz ciezko tylek ruszyc dla kobiet i dzieci... smutne ale prawdzie.. !!!!

Kobietom niewiele grozi. Islam pozwala na slub z niewiernymi kobietami. Swoja droga dla gatunku ludzkiego jest malo istotne w jakiej formie przetrwa. Dobor naturalny faworyzuje osobniki lepiej dostosowame.

Warto zauwazyc, ze okrucienstwa arabowie nauczyli sie od europejczykow po zdobyciu przez nich Jerozolimy i wycieciu w pien 40 tys muzułmanów i zydow co nawet na tamte czasy bylo niezwykle.

Rozumiem, ze panienka teski za czasami, gdy oddawano zycie za flage? Moze warto pomyslec o zgloszeniu sie do armii samemu zamiast proponowac innym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak

ale zalecialo nietolerancja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok